banner388

Samsun'da yağlı güreş turnuvası

Samsun’da Din Görevlileri Derneği tarafından bu sene 21.’si yapılan yağlı güreşler turnuvasında 700 sporcu ter döktü.

Samsun'da yağlı güreş turnuvası

Samsun’da Din Görevlileri Derneği tarafından bu sene 21.’si yapılan yağlı güreşler turnuvasında 700 sporcu ter döktü.

13 Mayıs 2017 Cumartesi 21:05
Samsun'da yağlı güreş turnuvası

Samsun Haber- Samsun’da Din Görevlileri Derneği tarafından bu sene 21.’si yapılan yağlı güreşler turnuvasında 700 sporcu ter döktü.

Doğupark'ta Kıyasıya Mücadele

21. Samsun Din Görevlileri Yağlı Güreşleri geleneksel güreş turnuvası Doğupark’ta yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Güreş Sahası’nda düzenlendi. 14 boyda 700 güreşçinin mücadele verdiği güreşlerde başpehlivanlık için finale Samsunlu Şükrü Kazan ve Çorumlu Ünal Karaman kaldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi adına yarışan iki güreşçinin final müsabakasında rakibini tuş eden Ünal Karaman kazandı.
Organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can, “Samsun Din Görevlileri Derneği olarak bu yıl yağlı güreşlerimizin 21.’sini düzenliyoruz. Ata sporumuz güreşi yaşatmak için buradayız. Toplam 14 boyda 700 sporcumuz katıldı. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Başpehlivan Ünal Karaman ise başpehlivan olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, organizasyonu düzenleyenlere teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunGüreş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.