banner388

Samsun'da velilerden kan bağışı 

Samsun Belediye Ortaokulu öğrencilerinin velileri, kan bağışında bulundu.

Samsun'da velilerden kan bağışı 

Samsun Belediye Ortaokulu öğrencilerinin velileri, kan bağışında bulundu.

23 Aralık 2018 Pazar 16:46
Samsun'da velilerden kan bağışı 

Samsun İlkadım Belediye Ortaokulunda düzenlenen etkinlikte öğrencilerin velileri Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Okul ile Türk Kızılay Derneği'nin düzenlediği ortak etkinlikte veliler, toplantının ardından kan bağışında bulundular. Etkinlik kapsamında 400 veli kan bağışında bulundu.

Dr. Çağlar Aydın, “Belediye Ortaokulunun kan bağışına dikkat çekmek için düzenlediği etkinlik kapsamında kan alma araçlarımızı ve ekibimizi okula getirdik. Kan bağışı organizasyonunu veli toplantısı gününe denk getirmeleri de bağışçı sayısı anlamında olumlu bir davranış oldu. Velilerden aldığımız kanlar ile Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğümüze bağlı bütün hastanelerin kan bağışını karşılamaya çalışacağız. Veliler kan bağışına çok büyük ilgi gösterdiler. Okul yönetimine de ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Etkinlik kapsamında 400 velimiz kan bağışında bulundular. Kan bağışı sadece gerekli olduğunda değil her zaman ihtiyaçtır. ‘Benim kanım çok bulunuyor. O yüzden bağışlamama gerek yok’ düşüncesi doğru bir düşünce değildir. Çünkü çok bulunan kana daha çok ihtiyaç oluyor. O yüzden vatandaşların hiçbir kan grubu ayırt etmeden hastaların sağlıklarına kavuşması için kan bağışında bulunması gerekiyor. 18-65 yaş aralığındaki her sağlıklı vatandaşı kan bağışına davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.