banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da vatandaşlar isyan etti 

Samsun'da "Ölüm Kavşağı" olarak adlandırılan yolda dün meydana gelen kazada yine 1 kişi hayatını kaybetmişti. Kavşakta meydana gelen kazada birçok kişinin hayatını kaybettiğini vurgulayan vatandaşlar isyan etti. 

banner269

Samsun'da vatandaşlar isyan etti 

Samsun'da "Ölüm Kavşağı" olarak adlandırılan yolda dün meydana gelen kazada yine 1 kişi hayatını kaybetmişti. Kavşakta meydana gelen kazada birçok kişinin hayatını kaybettiğini vurgulayan vatandaşlar isyan etti. 

12 Eylül 2019 Perşembe 15:17
Samsun'da vatandaşlar isyan etti 

Samsun'un Vezirköprü ve Havza ilçeleri arasında kalan karayolu, vatandaşları tabiri ile "Ölüm Yolu" isyan ettirdi. Yıllardır tamamlanmayan ve verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade eden vatandaşlar yolun en hızlı şekilde tamamlanması gerektiğini vurguladı. 

DURUMU PROTESTO ETTİLER

Dün belirtilen yolda meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybetmesi vatandaşları çileden çıkardı. Ellerine pankartları alan bölge sakinleri, sivil toplum kuruluşları ile birlikte tepkilerini gösterdi.

ÇAĞRIDA BULUNDULAR 

Vatandaşların 'ölüm yolu' diye adlandırdıkları ve yıllardır tamamlanamayan projeler nedeniyle hemen her gün ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşandığı Vezirköprü - Havza ve Vezirköprü - Durağan Karayolunun iyileştirilmesi için çağrıda bulundular.

CHP'Lİ VEKİLLERDEN DESTEK 

Ayrıca daha önce konuyu meclise taşıyan CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu vatandaşların yanında olduğunu vurgularken CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek vatandaşlarla birlikte durumu protesto etti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TEBRİKLER 2019-09-12 18:16:15

SAĞOLSUN %70 OY ALAN AK PARTİ İKTİDARINİN YAPMASI GEREKEN YOL SORUNUNUN ÇÖZÜMË KAVUŞMASI İÇİN YAPILAN PROTESTO EYLEME NE CHP'LİLERİN SAHİP ÇIKMASI GÜZEL YOKSA HABER DAHİ OLMAZDI SAMSUNLU YÖNETİCİLER MUCURLULA VE YAMA YAPRAK ÇÖZÜM BULUYORLAR ARTIK VEZİRKÖPRÜ'LÜ DE İKTİDAR NİMETLERİNDEN YARARLANMAK İSTİYOR YOKSA YÖNETİCİLER SONRAKİ SEÇİME YAPARIZ DEYİP % 100 OY VERİRSENİZ YAPARIZ DİYECEKLER AMA OBUR SEÇİMDE VEZİRKÖPRÜLÜ GEREĞİNİ YAPACAK ARTIK YETER. ARTIK YOL HASTANE ÖĞRETMEN İMAR DEĞİŞİKLİĞİ GİBİ VATANDAŞI RAHATLATACAK İCRAATLAR BEKLİYORUZ YA YAPARSINIZ YA CUMHURBAKANAMIZA REİSİMİZE GİDECEĞİZ ARTIK YETTİ.ASIL GÖREVİ OLANLAR YAPMIYOR YADA YAPAMIYORSA CUMHURBAŞKANIMIZ GEREĞİNİ YAPAR İNŞAALLAH

Avatar
Ormancı 2019-09-12 21:58:24

Her yerde bu CHP ..,size ne oluyor ,% 80.AKP nin oy aldığı bir yerde sizin cılık sesinizi kim duyar.Herkes layık olduğu hayatı yaşar ,oturun oturfuğunuz yerde.

Avatar
kjahshkasb 2019-09-13 08:34:07

ne anlatıyon dayı :)