banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da vahşet! Karısını 25 yerinden bıçakladı

Samsun'da dün meydana gelen olayda boşanma davaları süren karısını hastanenin otoparkında 25 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

banner269

Samsun'da vahşet! Karısını 25 yerinden bıçakladı

Samsun'da dün meydana gelen olayda boşanma davaları süren karısını hastanenin otoparkında 25 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

03 Aralık 2018 Pazartesi 12:33
Samsun'da vahşet! Karısını 25 yerinden bıçakladı

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında dün meydana gelen olayda boşanma davaları süren karısını hastanenin otoparkında 25 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde ikamet eden 31 yaşındaki Enis Adem Şahin, 5 yıllık evli oldukları eşi 25 yaşındaki Merve Şahin ile karşılıklı boşanma davası açtı. Merve Şahin'in 1 yıl önce memleketi Samsun'a yerleştiği ve taraflar arasında boşanma davasının devam ettiği öğrenildi. 

Enis Adem Şahin, Çorlu'dan yanına annesi ve kardeşini alarak otomobiliyle Samsun'a annesinin yanında kalan 3 yaşındaki kızını görmeye geldi. Annesi ve kardeşi kızı ile parkta oynayan Enis Adem Şahin, aralarında boşanma davası devam eden eşi Merve Şahin ile otomobille dolaşıp araç içinde konuşmak için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkına geldi. Burada ikili arasında tartışma çıktı ve Enis Adem Şahin bıçakla eşine saldırıp kaçtı ve daha sonra da otomobilini terk etti. Bunun üzerine Enis Adem Şahin, karısını 25 yerinden bıçakladı.

Hastane kaldırılmak istenilen genç kadın ise hayatını kaybetti. Kaldırıldığı acil serviste 19 yerinden bıçaklandığı tespit edilen Merve Şahin'in otopsi sonucu 25 yerinden bıçaklandığı ortaya çıktı. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince kısa süre içersinde yakalanan Enis Adem Şahin, polisteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemi altında Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Enis Adem Şahin tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 03.12.2018 17:37
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 2018-12-03 15:28:47

akıl yoksunu ınsan gıt sımdı yat pas pasa dersın yapsaydılardda ben bunu oldurup bu cezayı yatmasaydım

Avatar
samsunlu 2018-12-03 17:24:38

2 dünya hayatınıda mahvettin ,,, yazık kadına kim bilir bu gerizekalıdan neler çekti ALLAH rahmet eylesin