banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi gözaltında

Samsun'da uyuşturucu ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi gözaltında

Samsun'da uyuşturucu ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

21 Kasım 2020 Cumartesi 19:14
Samsun'da uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi gözaltında

Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturucu tüccarlığı yaptığı bilgisi alınan 2 kişiye jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 kişi 731 adet ecstasy hap ile yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ve İlkadım İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar kapsamın C.O. ve E.M.'nin İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu hap getirerek piyasaya sürdükleri bilgisini aldı. Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, söz konusu şahısların kiraladıkları apart daireye baskın düzenledi. 
Apart dairede yapılan aramada 284 adet, araçlarında yapılan aramada ise 447 adet olmak üzere toplam 731 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan C.O. ve E.M. "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kişi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.