banner388

Samsun'da uyuşturucuya geçit yok! 2 gözaltı

Samsun'da 2 kişi uyuşturucu ticareti yaptığı suçlamasıyla ile gözaltına alındı.

Samsun'da uyuşturucuya geçit yok! 2 gözaltı

Samsun'da 2 kişi uyuşturucu ticareti yaptığı suçlamasıyla ile gözaltına alındı.

28 Eylül 2018 Cuma 13:55
Samsun'da uyuşturucuya geçit yok! 2 gözaltı

Samsun Haber-Samsun'da polis ekipleri uyuşturucu ticareti yaptığını tespit ettiği 2 kişi gözaltına aldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun'un İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi'nde 2 şahıstan 3.50 gram ve 0.59 gram skank adlı uyuşturucu madde elde etti. Emniyete götürülen 2 şahıs ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 2 kişiye uyuşturucu sattığı düşünülen Ş.D.'nin evine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada 2 paket halinde 7.30 gram skank, 3 adet uyuşturucu özelliği olan kapsül hap, 3 paket halinde 166.79 gram skank maddesi, 30 gram esrar maddesi, 1 adet 9 mm çaplı tabanca ve 7 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Baskında Ş.D. gözaltına alındı. Ş.D. ile beraberliği olan ve ortak hareket ettikleri tespit edilen A.Y'de yakalanarak gözaltına alındı. Narkotik Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan Ş.D. ve A.Y., "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler.  
Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ş.D. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, A.Y. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA


 

Son Güncelleme: 28.09.2018 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.