banner388

Samsun'da uyuşturucudan ölen gencin ibretlik hikayesi

Samsun’da futbolcu olma hayali olan genç çocuk, uyuşturucu krizine girerek metruk bir evde ölü bulundu. 

Samsun'da uyuşturucudan ölen gencin ibretlik hikayesi

Samsun’da futbolcu olma hayali olan genç çocuk, uyuşturucu krizine girerek metruk bir evde ölü bulundu. 

25 Temmuz 2019 Perşembe 11:47
Samsun'da uyuşturucudan ölen gencin ibretlik hikayesi

Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, sokakta bulunan metruk bir evde arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu madde alan H.A.B , aynı yerde bir süre sonra uyuşturucu krizine girdi. 24 yaşındaki genç olay yerinde hayatını kaybetti. 21 Temmuz Pazar günü cenazesi düzenlenen H.A.B.’nin en büyük hayalinin futbolcu olmak olduğu öğrenildi. Cenaze töreninde gencin ailesi ve yakınları uyuşturucuya tepkilerini dile getirmek için “Uyuşturucuya hayır, mahallene sahip çık, uyuşturucu satma, uyuşturucu kullanma” yazılı pankartları açtı. Cenaze törenin ardından H.A.B., Kıranköy Mezarlığı'na defnedildi. 

DRAM DOLU HAYATI

Uyuşturucuya kurban giden gencin hayat hikayesi de bir o kadar dramatik. 2009 yılında babasını, 2013 yılında da amcasını kaybeden genç bir süre akrabalarında kaldıktan sonra 2017 yılında askere gitti. H.A.B. askerden geldikten sonra ise bir süre pazarcılık yaptı. H.A.B., arkadaş ortamının da etkisiyle yaklaşık 3 yıl önce uyuşturucu kullanmaya başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan 2019-07-25 15:28:06

akraba mı akrep derler sozum sahıp cıkana degıl sahıp cıkmayanlara bu duruma ıtenler utansın bu ınsanı

Avatar
Mehmet 2019-07-26 08:19:06

bonzai satana tecavüz edeceksin arkadaş şunu içmeyin.

Avatar
kerim 2019-07-26 08:43:25

Kadıköy civarında uyuşturucu çeteleriyle bir ara iyi mücadele edildi, ortalık sakinleşmişti, ancak hapisten çıkıp gene eski faaliyetlerine döndüler, kimsenin müdahale ettiği yok.

Avatar
Serkan 2019-07-26 18:37:19

Okul önlerinde bile cayır cayır satılıyor bi kac ay önce çocukluk arkadaşım öldü bu boktan hani nerdeyse göz yumuyor devlet dicem okadar