banner388

Samsun'da uyuşturucu ticaretini tutuklama

Samsun'da 2 kişi uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.

Samsun'da uyuşturucu ticaretini tutuklama

Samsun'da 2 kişi uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.

26 Kasım 2018 Pazartesi 22:16
Samsun'da uyuşturucu ticaretini tutuklama

Samsun Haber-Samsun'da narkotik polisleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul'dan uyuşturucuyu getirip Samsun'da sattıkları tespit edilen A.O.H., S.R. ve S.Ş.’yi Samsun'un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesinde durdurulan araçta yakalandı.
 

Araçta yapılan arama sonucunda 5 bin 48 kapsül uyuşturucu madde etkisi doğuran sentetik ecza elde edildi. Ayrıca şahısların otel odasında yapılan aramada 8 bin 64 kapsül uyuşturucu madde etkisi doğuran sentetik ecza ve 4 adet ecstasy hap ele geçirildi. Toplam da 13 bin 104 adet sentetik ecza ve 4 adet ecstasy hapa el konuldu.

Olayla ilgili gözaltına alınan A.O.H., S.R. ve S.Ş. polisteki sorgularının ardından uyuşturucu ticareti suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.O.H. ve S.R. "uyuşturucu ticareti suçundan" tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, S.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MASAL ben 2018-11-27 08:49:39

ALIP SALIYOLAR göstermelik çok gencimiz bu pislikler yüzünden kötü yolda.