banner388

Samsun'da uyuşturucu ticaretine tutuklama

Samsun'da 7 adaet uyuşturucu hapla yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da uyuşturucu ticaretine tutuklama

Samsun'da 7 adaet uyuşturucu hapla yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 17:28
Samsun'da uyuşturucu ticaretine tutuklama

Samsun'un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbari bilgiler doğrultusunda H.G. ve yanında bulunan G.S.'nin üzerinde arama yaptı. G.S.'nin üzerine 3 adet, H.G.'nin üzerinde ise 7 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. İfadesi alınan G.S. savcının talimatıyla serbest bırakılırken, "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen H.G. ise çıkardığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUZAFFER KURT 2019-07-01 23:24:42

ğidin simit satın.. bu işler iş degil eger şuan bu işi yapıp da bu yazıyı okuyan varsa sonunda seninde sonun aynn böyle olacak... kardeş

Avatar
samsunlu 2019-07-02 11:09:17

yok artık adamlar bonzla yakalanıyor adli kontrol veriyorsunuz adam da alt tarafı 7 tane hap var zaten kendisi yer onu satıcı damgası vurulmaz bu adam haketmiyor