banner388

Samsun'da uyuşturucu ticaretine geçit yok

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Samsun'da uyuşturucu ticaretine geçit yok

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

02 Aralık 2017 Cumartesi 17:45
Samsun'da uyuşturucu ticaretine geçit yok

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bir berber dükkanında uyuşturucu satıldığı istihbaratını alan ekipler iş yeri çalışanı C.T.'yi takibe aldı. Zanlının bonzai sattığı tespit edilince iş yeri sahibi M.G. ile gözaltına alındı.


Canik ilçesinde yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu sattığı iddia edilen C.O. ile G.A. yakalanarak gözaltına alındı.

İlkadım ilçesi Hastanebaşı Mahallesi’nde de 2 kişiye uyuşturucu sattığı iddia edilen B.Y. gözaltına alındı.


Emniyetteki sorgusu tamamlanan 5 zanlı Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden C.O., C.T., B.Y. ve M.G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, G.A ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUN GENÇ 2017-12-04 07:47:25

SAMSUN DA SON GÜNLERDE EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN ÇALIŞMALARI SONUÇ VERMEYE BAŞLADI. TŞK EDİYORUZ. ÖZELLİK PARKLA GECE DENETİMLER YAPILMALI.. MAHALLE ARALARINDA PARKLAR VAR . BİRAZ DAHA MÜCADELE İLE BU İŞ SAMSUN BİTECEK ..

Avatar
ANNE 2017-12-04 09:30:41

KESİNLİKLE CEZASI BIRAKILMAMALI... COCUKLARIMIZ ZEHİRLEYENLERİN CEZALARI VERİLSİN.. SALMAYIN