banner388

Samsun'da uyuşturucu ticaretine 2 gözaltı

Samsun'da uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen bir kişi ve onunla bağlantılı yaşı küçük bir şahıs gözaltına alındı.

Samsun'da uyuşturucu ticaretine 2 gözaltı

Samsun'da uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen bir kişi ve onunla bağlantılı yaşı küçük bir şahıs gözaltına alındı.

10 Nisan 2019 Çarşamba 13:06
Samsun'da uyuşturucu ticaretine 2 gözaltı

Samsun'un İlkadım ilçesinde 9 kişiye uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen bir kişi ve onunla bağlantısı olan küçük çocuk gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri E.T. isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine çalışmalara başladı. Yapılan çalışmalar neticesinde E.T. ile görüşme yapan 9 şahıstan 300 kapsül uyuşturucu madde etkisi doğuran sentetik ecza ile 0,10 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili E.T. gözaltına alınırken ikamet ettiği adreste yapılan aramada 14 adet sentetik ecza elde edildi. E.T. ile koordineli hareket ettiği belirlenen reşit olmayan M.Ş.Ö. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. M.Ş.Ö., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.  

Karakolda yapılan işlemlerin ardından E.T. ve M.Ş.Ö., "uyuşturucu ticareti" suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren E.T. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, MŞ.Ö. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 10.04.2019 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gozde 2019-04-11 00:01:10

Ne oluyo boyle ya genclere daha yaşları bile 18 doldurmamiş gencler uyusturucu batagindalar bizler nasil cocuklar buyutucez bu ulkede 2 tane erkek evlat annesiyim cok korkuyorum cok

Avatar
Gozde 2019-04-11 00:04:48

Ne oluyor boyle bu genclige daha kalem tutmasi gereken eller kelepceleniyor yazik ya ben bir anneyim 2 erkek cocuk annesi bu ulkede nasil cocuk buyutucem onun korkusu icindeyim...Allah kötü insanlarin serrinden korusun