banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da uyuşturucu tacirine tutuklama

Samsun'da 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilen 3 kişiden 1'i tutuklandı.

banner269

Samsun'da uyuşturucu tacirine tutuklama

Samsun'da 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilen 3 kişiden 1'i tutuklandı.

06 Temmuz 2020 Pazartesi 22:31
Samsun'da uyuşturucu tacirine tutuklama

1 kişi uyuşturucu ticareti yaptığı için tutuklanırken 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 kişi de savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.
Olay, Samsun'un Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ikametleri bilinen şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptığı istihbar edilen T.S. ve S.E. isimli şahıslarla teması görülen 3 şahıstan 1,02 gram bonzai ele geçirdi.

Soruşturmanın devamında T.S. ve S.E. isimli şahıslara karşı yapılan aramada, 5 paket halinde toplam 308,51 gram bonzai, 1 paket halinde 1,10 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, uyuşturucu madde paketlemek için kullanılan çok sayıda eldiven ve kilitli poşet ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 555 TL para ele geçirildi.
Olayla ilgisi olduğu tespit edilen G.A. isimli kadın da Canik ilçesinde yakalandı. Sorgularının ardından  T.S., S.E. ve G.A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. G.A. savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken T.S. ve S.E. adlı kadın nöbetçi mahkemeye sevk edildi. T.S. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

 S.E. ise mahkeme kararıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇaVaLı... 2020-07-07 10:46:31

Canikte soğuksu'da ve spndurak'ta bu torbacılardan çok var.Motorlu uyuşturucu kuryeliği yapıyorlar.Acilen bu torbacıların yakalanmasını talep ediyorum...

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-07-07 20:01:56

Canikte soğuksu ve sondurakta motorize torbacılar var.Bu pisliklerin yakalanıp cezalandırılmalarını istiyoruz...