banner388

Samsun'da uyuşturucu tacirine gözaltı

Samsun'da uyuşturucu sattığı tespit edilen şahıs gözaltına alındı.

Samsun'da uyuşturucu tacirine gözaltı

Samsun'da uyuşturucu sattığı tespit edilen şahıs gözaltına alındı.

08 Ocak 2020 Çarşamba 13:53
Samsun'da uyuşturucu tacirine gözaltı

Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturu sattığı tespit edilen F.S. gözaltına alındı. 

875 LİRA PARA İLE YAKALANDI


OlaY İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi'nde yaşandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 0,50 gram sentetik kannabinoid maddesi ile yakalanan 2 şahsa uyuşturucu madde satışını yaptığı tespit edilen F.S. Adalet Mahallesi'nde 0,55 gram bonzai ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 875 TL para ile gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, "uyuşturucu ticareti" suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren F.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
 

Son Güncelleme: 08.01.2020 17:45
Anahtar Kelimeler:
SamsunUyuşturucuGözaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isyannn 2020-01-08 15:24:28

torbacılıgın sermayesi cezaevidir , dışarı çıkmak için şimdi kazandığın paranın 10 katını harcarsın avukat mahkeme cezaevi derken yakınlarına çektirdiğin üzüntünün cabası ey cahil gençliğim yazık sizlere.