banner388

Samsun'da Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu madde sattığı tespit edilen zanlı tutuklandı.

Samsun'da Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu madde sattığı tespit edilen zanlı tutuklandı.

19 Mayıs 2019 Pazar 15:32
Samsun'da Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, B.T. isimli şahısın ikametinde uyuşturucu sattığı bilgisine ulaştı. B.T. adlı şahıstan uyuşturucu madde satın alan bir kullanıcının üzerinde 0,40 gram bonzai ele geçirdi. B.T.'nin evine baskın düzenleyen Narkotik Bürosu ekipleri, yaptıkları aramada 4 paket halinde 89,05 gram bonzai ele geçirdi. 

Gözaltına alınan zanlı, "uyuşturucu ticareti" suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevki gerçekleştirilen B.T., mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzaffer kurt 2019-05-19 18:59:27

Emniyet teşkilatına başarılar dilerim.. Hakimler savcılar uyuşturucu satanı affetmeyin toplumun ne huzuru kaldı ne de insanların olmayan az bişe akılları vardı onuda bu hainler aldı evlerde huzur yok saygı yok şizofren lik almış ğidiyor inşAllah bu işler bitecek ülkeye huzur ğelecek cakala fırsat yok herşey vatan millet için?...