banner388

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

Samsun’da yapılmış olan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

Samsun’da yapılmış olan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

15 Haziran 2016 Çarşamba 16:56
Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafınca ‘torbacı’ olarak adlandırılmış olan uyuşturucu satıcılarına yönelik 3 ay önce takip başlatıldı. Yapılan takibin ardından ise dün sabah İlkadım ilçesinde 11 ayrı eve baskın düzenleyen polis, bireysel olarak uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen T.A. (44), Y.Ç. (27), E.G. (31) ve U.Y.'yi (16) gözaltına alındı. Yaşı küçük olan ise U.Y. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen zanlılardan ise U.Y. ve Y.Ç. tutuklanırken, diğer 2 şüpheli ise nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
3 ay operasyon kapsamında yapılıyor olan ara yakalamalarda gözaltına alınmış olanlar ise Ferdi Ç. (37), Murat S. (41) ve Ahmet T. (26) çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Bugün adliyeye çıkan şüpheliler ile daha önce tutuklanan şüphelilerden toplamda 10 kilogram bonzai, 15 adet extacy, 4 adet ruhsatsız tabanca ile 284 adet mermi ele geçirildiği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 15.06.2016 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan altun 2016-06-19 23:37:19

Turan Altun kanıtlı ispatlı 40 ay kesili cezasından dolayı tutuklanmistir