banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

17 Ocak 2018 Çarşamba 12:02
Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. 


Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda uyuşturucu sattığı bilgisi alınan E.K. ve ağabeyi E.K. takibe alındı. Söz konusu şahısların yanlarına otomobil ile gelen Ş.T. ve A.K.'nin uyuşturucu satın aldıkları belirlendi ve şahısların içerisinde olduğu araçta arama gerçekleştirildi. Otomobildeki aramada 299 adet extacy hap ile esrarlı sigara ele geçirildi.



Olayla ilgili olarak Ş.T. ve A.K. gözaltına alındı. Narkotik polisi, devam eden takip çalışmalarında bir aracın daha gelerek şüphelilerden uyuşturucu aldığı tespit ederek duruma müdahalede bulundu. Söz konusu otomobildeki 3 kişiden de 5 adet extacy ele geçirildi. Operasyonda E.K. ve E.K. kardeşler gözaltına alındı. Kardeşlerin evlerinde ve üzerilerinde yapılan aramada sattıkları haplar ile aynı görünümde 2 adet extacy hap ve uyuşturucu satışından elde edildiğinden şüphelenilen bin 175 TL paraya el konuldu.



Düzenlenen operasyonda toplam 307 adet extacy hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 kişi polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ş.T. serbest bırakılırken, E.K. ve kardeşi E.K. ile A.K. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi. 


Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 17.01.2018 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2018-01-18 01:38:47

sayın satıcılar uyuşturucu imal etmenin cezası 20 yıldan 30 yıla kadar hapis, satmak en az 10 yıl çocuğa satılırsa 15 yıl, bonzai sentetikse 15 yıl hakim açırsa 12,5 yıla iner, açık cezaevine çıkma şartı son 5 yıl kala, en önemlisi 20 yıldan verilen ceza indirimleri falan filan uyuşturucu kapsam dışı tutuldu bu işle meşgul kişiler tövbe edin dönün. bide cezaevinde yerde tek kişilik yatanta 2 kişi yatıyor, şartlar zorrr,