banner388

Samsun'da uyuşturucu operasyonu! 

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. 

Samsun'da uyuşturucu operasyonu! 

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. 

19 Eylül 2020 Cumartesi 10:24
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! 

Samsun'un Alaçam ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri ve Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Yenice Mahallesi'nde R.S'ye (56) ait evin bahçesinde narkotik dedektör köpeği ‘Ozon’ ile arama yapıldı. Yapılan arama neticesinde ekili vaziyette 57 kök kenevir, evde yapılan aramada da 500 gram kubar esrar, 1 adet seri numarasiz çift kırma av tüfeği ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Yılmaz 2020-09-19 11:12:58

Helal olsun ...Göz açtırmayın teröristlere bunların dağdaki hain pkk dan farkı yok Samsun merkezdeki mahallelerde motorsiklet ve elektrikli bisikletle gezen torbacılara ve mimli uyuşturucu satıcısı korkak hainlere emniyetin sürekli operasyon yapması ve adliyenin de direkt tutuklaması gerekli yoksa bunlar şu pandemi döneminde cirit atıyor özellikle narkotik timleri biraz gevşettiler konuyu ve adliye de tutuklamıyor aslında yakaladığını kulağından tutup at içeri bakalım daha yapabiliyorlar mı ?? Bu hükümet sağolsun cezaları ağırlaştırdı ve terör cezası veriyor ve terörist muamelesi yapıyor ancak şu sıralar samsun merkez ve mahalle araları şüpheli araç motosiklet ve elektrikli bisikletlere uygulama yada ev baskınları yok bence görevlilerin işini sıkı yapmadıklarını Reis bilse hoplatır buraları ...

Avatar
Ziyan 2020-09-19 19:55:35

Torbacilari almak marifet degil bu işin baronları alın.

Avatar
Selim 2020-09-20 14:24:22

Sigara alamayan ota geçti, sigara fiyatları acilen aşağıya çekilmeli