banner388

Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'da uyuşturucu ticareti yapan 2 kardeş ve onlara uyuşturucu madde sattığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı. 

Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'da uyuşturucu ticareti yapan 2 kardeş ve onlara uyuşturucu madde sattığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı. 

12 Ekim 2019 Cumartesi 17:48
Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Operastonda 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında İlkadım ilçesinde irtibatlı oldukları şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisini aldıkları Ş.Ç. ile kardeşi K.Ç.'yi 497 gram bonzai ile birlikte yakaladı. Söz konusu kardeşlere uyuşturucu sattığı tespit edilen Y.K. de kendisine ait iş yerinde yaşları 18'den küçük 2 kardeşiyle birlikte 2 paket halinde 125,50 gram bonzai ile yakalandı. Yaşları küçük 2 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Çocuklar hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan Ş.Ç. ve K.Ç. kardeşler ile Y.K. "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Y.K. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, Ş.Ç. ve K.Ç. kardeşler ise mahkemece serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 12.10.2019 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2019-10-12 18:30:22

Kafanızı yere eğmeyin .niye eğiyorsunuzki. O zıkkımı içerken kafanız havada idi.şimdi niye yerde hayırdır.gencecik çocukları zehirleyenlere acınmasın. Bunların analarının suçu yok. Ana baba artık.eve gelmesin şu çocuk bu gece diye dua ederdir.

Avatar
Can akar 2019-10-12 18:24:00

Yengeç gibi sokakta gezerler.insanları zehirlemektende geri kalmazlar. Polis yakalasa zor kullansa .biz teröristmiyiz cinayet mi işlerik.. Diye söylenip dururlar. Ayna ya bi bakın ne olduğunuzu anlarsınız. Okul kapılarında dolaşırlar. Minicik canları zehirlemeye çalışırlar. Sözüm bu resimdekilere değil sadece. Uyuşturucu satan ve kullanan. Yüzünde insan sıfatı olmayan. Kendini sokakta insan yerine koyan.bunları besleyenlere gelsin sözüm

Avatar
Elli5 2019-10-13 08:13:44

Kardeşi daha fazla esrar eroin satsında içerdeki abisine destek olsun diye mi serbest bıraktınız