banner388

Samsun'da uyuşturucu ölüm getirdi

Samsun'un Atakum ilçesinde esrar ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen bir kişi hayatını kaybetti.

Samsun'da uyuşturucu ölüm getirdi

Samsun'un Atakum ilçesinde esrar ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen bir kişi hayatını kaybetti.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 14:02
Samsun'da uyuşturucu ölüm getirdi

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde sabah saat 04:00 sularında meydana gelen olayda uyuşturucu hap içtikten sonra üzerine esrar içtiği iddia edilen bir kişi, hayatını kaybetti.


Olayla ilgili edinilen bilgiye göre 2 yıllık evli ve 1 çocuk babası olduğu belirlenen 33 yaşındaki T.R.E., arkadaşları ile birlikte kendi evinde uyuşturucu içerken fenalaştı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen T.R.E., hayatını kaybetti.


Olay sırasında evde bulunan 37 yaşındaki M.Ç. ve 31 yaşındaki B.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.


M.Ç., polisteki ifadesinde, "T.R.E. ile birlikte uyuşturucu madde içiyorduk. T.R.E. 3 adet uyuşturucu hap içti. Biz de birer tane içtik. Daha sonra pet şişe içinde esrar maddesi içtik. Daha sonra T.R.E. fenalaştı ve ambulans çağırdık" dedi.


T.R.E.'nin cenazesi otopsi yapılma üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken kesin ölüm sebebinin otopsi sonrası belli olacağı belirtildi.


Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı.

Son Güncelleme: 18.07.2017 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-07-17 18:12:11

sayın hükümet bari uyuşturucu imal eden satanlara idam getirin, gerçi kullanlarda asıl kabahat.