banner388

Samsun'da ünlü otel kapandı

Samsun'da 19 yıldır hizmet veren ve ülkücü camiası tarafından tercih edilen Site Otel kapandı.

Samsun'da ünlü otel kapandı

Samsun'da 19 yıldır hizmet veren ve ülkücü camiası tarafından tercih edilen Site Otel kapandı.

12 Eylül 2017 Salı 14:14
Samsun'da ünlü otel kapandı

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Hümayeietfal Sokakta 19 yıl önce Eylül ayında hizmete açılan Site Otel kapandı. Ülkücü Camiasının çeşitli programlarına tanıklık eden Site Otel'in tahliye işlemi başladı. Otelin kapanma kararının açıklanmasıyla sahibi Zeki Kamacı'ya ülkü camiadan mesaj yağdı.

"SEÇİMLERDE KARARGAH OLDU"

Zeki Kamacı yaptığı açıklamada, "1998 senesinin Eylül ayında başlayan Site Otel macerası yine bir Eylül ayında mübarek bir Cuma günü son buluyor. Bu 19 yıllık sürede bazen birlikte güldük, bazen dertlere karşı birlikte durduk. Yeri geldi Terapi Otel diye anıldık, seçimlerde karargah olduk, iftarlarımız, sahurlarımız oldu beraber ama hep hayırlarda birlikte olmaya çalıştık. Yeri geldi birbirimizin arkasında durduk, yeri geldi birbirimizin kalbini kırdık. Ama otelin önünde otururken hep doğruyu konuştuk. Allah bizi doğrudan şaşırtmasın" dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Ailesine, dostlarına ve ülkücü dava arkadaşlarına teşekkür eden Kamacı, "Site Otel hiçbir zaman bir otel olarak kalmadı. Her zaman gönüllerimizdekini paylaşabildiğimiz bir masa, bir dost meclisi oldu. Bu yüzden içim biraz buruk olsa da başım dik, alnım açık. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Kapanma sürecinde yanımda olup bunu sosyal medyada paylaşarak duygularını dile getiren, arayan, ziyaret eden herkese ayrıca teşekkür ederim. Birlikte yiyip içtiğimiz, hoş sohbeti paylaştığımız tüm dostlara hakkım helal olsun, bir kaç kedi hariç. Sizlerde hakkınızı helal edersiniz umarım. Selam, sevgi ve saygılarımla" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 13.09.2017 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.