banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da üniversiteli öğrenciler pazarcı oldu

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrenciler, organik pazarda ürün satıyor.

banner269

Samsun'da üniversiteli öğrenciler pazarcı oldu

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrenciler, organik pazarda ürün satıyor.

13 Ekim 2017 Cuma 17:04
Samsun'da üniversiteli öğrenciler pazarcı oldu

Samsun haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri, 70 ilde üretilen organik ürünleri Samsun'da kurulan pazarda satışa çıkardı. Yöresel Ürünler Festivali 70 ilden olan öğrencilerin katılımıyla yapılıyor. Kurulan pazarda üniversite öğrencileri kendi yörelerine ait olan ürünleri vatandaşlara sunuyor. Öğrenciler aynı zamanda sattıkları ürünlerle kendi bütçelerine katkı da sağlıyor.

12 GÜN AÇIK KALACAK

OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Fatih Avcı, yaptığı açıklamada, "“Biz OMÜ öğrencileri olarak 70 ürünün yöresel ürünlerini sergiliyoruz. Günümüzde her şeyin genetiği değiştirilmiş organizmalar (GDO) olduğu söyleniyor. Biz de bu nedenle 70 ilin köylerinde üretilen organik ürünleri Samsun’da kurduğumuz pazara getirdik. Ürünlerimiz tamamen katkısız ve GDO’suzdur. Pazarımız yaklaşık 12 gün boyunca Atakum ilçemizde açık kalacak. Biz pazarımızı Yöresel Ürünler Festivali olarak adlandırdık. İzmit’in pişmaniyesinden Hatay’ın künefesine kadar tüm ürünleri pazarımızda bulmanız mümkün. Vatandaşlarımızın pazarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Gelip görebilirler ve ücretsiz olarak her ürünün tadına bakabilirler” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOmüHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.