banner388

Samsun'da üniversite öğrencileri parodi yaptı

Samsun'da üniversite öğrencileri festival kapsamında 5 sanatçının şarkılarından oluşan parodi yaptı.

Samsun'da üniversite öğrencileri parodi yaptı

Samsun'da üniversite öğrencileri festival kapsamında 5 sanatçının şarkılarından oluşan parodi yaptı.

12 Haziran 2017 Pazartesi 11:11

Samsun haber - Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından Öğreniyorum-Öğretiyorum Festivali yapılmıştı.

4 yıl başlanılan Öğreniyorum Öğretiyorum Festivali için birbirinden ilginç videolar ve slaytlar hazırlandı. OMÜ Tıp Fakültesi öğrencileri ünlü sanatçıları canlandırarak birbirinden eğlenceli parodiler çektiler.

Öğrenciler tarafından sosyal medyaya yüklenen video yorum yağmuruna tutuldu. Bir çok genç videoyaya başarılı yorumunda bulundu.

Tıp Fakültesi'nde okuyan 310 öğrencinin işitme engeliler iletişim ve Türk işaret dili, tıbbı İngilizce, hekim rolleri, tıpta kullanılan radyolojik cihazlar ve moleküler yöntemler, spor hekimliği, nörofizyoloji, birey toplum ve hekim alanlarında seçmeli ders aldığı etkinlik 1 Haziran Perşembe günü bitmişti.

Son Güncelleme: 12.06.2017 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun Olala 2017-06-12 11:47:11

samsun samsun olalı böyle eziyet görmedi gardaş. sese bak..