banner388

Samsun'da Ülkücüler Fırat Çakıroğlu için yürüdü

Samsun Ülkü Ocakları, Fırat Çakıroğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeniyle yürüyüş düzenledi.

Samsun'da Ülkücüler Fırat Çakıroğlu için yürüdü

Samsun Ülkü Ocakları, Fırat Çakıroğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeniyle yürüyüş düzenledi.

20 Şubat 2018 Salı 16:33
Samsun'da Ülkücüler Fırat Çakıroğlu için yürüdü

Samsun haber - Samsun Ülkü Ocakları ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri Fırat Çakıroğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeniyle yürüyüş düzenledi.

İlahiyat Fakültesi önünden başlayan yürüyüş Yaşam Merkezine kadar devam etti. Yürüyüşte Ülkücüler, "Türk’ün gücünü göreceksiniz. Tük’üz Türkçüyüz. Vaktiyle bir Fırat varmış, Varolsun” yazılı pankart astı.

Yürüyüş yapan grup OMÜ Yaşam Merkezi önüne basın açıklaması yaptı. Grup adına konuşan Ersin Altıntaş, “Vatan uğruna gözünü hiç kırpmadan kör bıçaklara siper olmuş, ilim yuvasından cennet bahçelerine açılan kapıdan geçerek şehadet mertebesine ulaşmış Şehit Fırat Çakıroğlu’nun nöbeti için buradayız. Türk milleti olarak gönülleri fethetmenin zamanı gelmiştir. Gün doğmuş, şafak sökmüştür. Sizler yeri geldi Söğüt ocağında Ertuğrul Gazi oldunuz. Ergenekon’da Bozkurt, Tanrı Dağı’nda Kürşad oldunuz. Ankara’da Mustafa Kemal ve Enver Paşa oldunuz. Türk milletini düştüğü bu dar boğazdan kurtarmalıyız ve kurtaracağız. Fatih, Bizans’ın zincirlerini nasıl açtıysa, biz de Türk milletinin etrafındaki zincirleri kıracağız” dedi.
 

Son Güncelleme: 21.02.2018 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-02-20 17:20:08

Allah ülkücülerden razı olsun. Onlar olmasaydı bu ülke çoktan ya arap ya moskof olmuştu. Ölmüşlerine rahmet, yaşayanlara uzun ömürler dilerim.

Avatar
ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI REİSİNDEN 2018-02-21 10:54:43

KAFALAR AÇIK TAYTLAR GİYİLMİŞ BUMU ÜLKÜCÜLÜK BUMU MİLLİYETÇİLİK BUMU DEVLETÇİLİK BUMU MÜSLÜMANLIK BIRAKIN TÜRKÜ KÜRDÜ HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ IRKÇILIK YAPMAYIN BEYAZIN SİYAHA SİYAHIN BEYAZ ÜSTÜNLÜGÜ YOKTUR ÜTÜNLÜK SADECE TAKVADA VARDIR...

Avatar
Vatansever 2018-02-21 08:55:07

Vaktiyle Bir ATSIZ Varmış !.. Var Olsun..

Avatar
misafir 2018-02-21 08:55:19

bu ülkenin tek savunucusu hep ülkücüler en önde yürüdü ner de ak gençlik nere milli gençlik dün akşam haberlerde gözüme afrin harekatında bir askerimiz rabia işareti yaptırılmaya çalışıyor öğretmişler asker böylemi diye soruyor bu ülkenin gençleri olarak ben şahsen 13 yaşımda tanıştım ülkücü camiayla sen gariban san herkes elinden tutar kollar korur ama işe koymazlar bilesiniz bir CHP yada ak parti gibi değillerdir bilesiniz bu yol çileli yol varmısınız varmısınız varız diyenlerin yolu ülkücülük