banner388

Samsun'da ulaşımda kış tarifesi başlıyor!

Samsun'da SAMULAŞ, yaz döneminin sona ermesi ve yeni eğitim öğretim yılının başlıyor olması nedeniyle Ekspres, Ring, Terminal otobüs seferlerinde Kış Dönemi Sefer Saatleri uygulamasının pazartesi günü uygulamay konulacağını açıkladı.

Samsun'da ulaşımda kış tarifesi başlıyor!

Samsun'da SAMULAŞ, yaz döneminin sona ermesi ve yeni eğitim öğretim yılının başlıyor olması nedeniyle Ekspres, Ring, Terminal otobüs seferlerinde Kış Dönemi Sefer Saatleri uygulamasının pazartesi günü uygulamay konulacağını açıkladı.

08 Eylül 2019 Pazar 12:41
Samsun'da ulaşımda kış tarifesi başlıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş.(SAMULAŞ), yaz döneminin sona ermesi ve okulların açılmasıyla birlikte değişen ulaşım talepleri doğrultusunda otobüs ekspres ve ring hatlarında 09 Eylül Pazartesi gününden itibaren Kış Sefer Programı'nı uygulamaya koyacak.

DEĞİŞEN ULAŞIM TALEPLERİ

SAMULAŞ'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yeni eğitim öğretim sezonunun başlaması ve yaz aylarının geride kalmasıyla birlikte otobüs seferlerimizde değişen ulaşım taleplerine göre düzenlemeler yapıldı. Başta öğrencilerimiz ve eğitimcilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sonbahar ve kış dönemlerinde yine rahat, hızlı, konforlu ulaşım imkanına sahip olmaları için gerçekleştirdiğimiz yeni düzenlemenin hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

E1 HATTI'NDA YENİ SÜRE: 8 DAKİKA!

Açıklamada ayrıca, Beledieyevleri'nden OMÜ yurtlarına kadar ulaşım imkanı sağlayan E1 hattında ise, yoğun saatlerde 8 dakika aralıklarla sefer düzenleneceği de vurgulanarak, "Yoğun tüm saatlerde sıklaştırılmış sefer aralıklarıyla ulaşım hizmeti vermeye devam edeceğiz. Terminal hattımız, yaz döneminde olduğu gibi yine 24 saat halkımızın hizmetinde olacaktır" ifadelerine yer verildi.

E3 VE E5 10 DAKİKA ARAYLA

Açıklamada ayrıca, ekspres, ring ve terminal otobüslerinin, Belediyeevleri ile Baruthane-Kalkancı güzergahında hizmet veren E3 hattında yoğun saatlerde 10 dakika, Büyük Cami-Araştırma Hastanesi güzergahında hizmet veren E4 Ekspres hattında yoğun saatlerde 15 dakika, Ondokuzmayıs Üniversitesi(OMÜ)-Araştırma Hastanesi-Otogar güzergâhında hizmet veren E5 Ekspres hattında 10 dakika aralıklarla hareket edecekleri belirtildi.

DETAYLI PROGRAM RESMİ SİTEDE

SAMULAŞ açıklamasının sonunda ise vatandaşlara, "09 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak otobüs seferlerinin detaylı programına resmi internet sitemiz www.samulas.com.tr'den ulaşabilirsiniz" mesajı da iletildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun 55 gs 2019-09-08 13:12:17

BEN COCUKKEN BELEDIYE OTOBUSLERINDEKI ŞÖFER ABİLER AMCALAR DEGERINI ŞİMDİ ANLIYORUM SUPER ŞÖFERLERDI ARABAYA HAKIM YOLA HAKIM SAYGILI SEVGI DOLU ŞİMDİKİLER ESKIYI HER KONUDA COK ARATIYOR ÖZELLİKLE YAKLAŞIM VE ŞÖFÖRLÜK KONUSUNDA 90'LI YILLARI ARATIYOLAR

Avatar
Gamze 2019-09-09 18:52:46

Şuanda nekadar eğitimsiz nekadar kaba insan varsa şoför görevinde yer aliyor(birkac kisi haric)neredeyse yolcuları dövecek yaşlıları araçtan atacak vs vs birsürü kaba hareketler..birilerinin buna dur demesi ve gereken sabır testlerinden gectikten sonra bu gorevin verilmesini istiyoruz can tasidiklarinin ve bu gorev icin ucret aldiklarini unutmasinlar..!!!

Avatar
Mert 2019-09-14 02:48:28

Ey samsun Büyükşehir Belediyesi ey kordineli şirketi samulaş nedir bu çürük çarık içi dışı pislik yuvası 60 km hızla giderken otobüsün tabanı çıkacak kadar havalanan koltukları leş gibi otobüslerin hali halk otobüsü diyorsunuz halk mesai başlangıcı ve bitişi saatinde balık istifi gibi isterseniz 5 TL yapın ücreti ama yenileyin şu otobüsleri. Şoför gelmiş 60 yaşına hala direksiyonda kulak duymuyor isitme cihazi takili göz desen görmüyor kırmızıyı yeşil sanıp gecenin sayısı bellisiz. Yolcu zannedersin üst baş perişan oturmazmi birde direksiyona yemezmi birde dürümü seyir halinde. Dur deyin be kardeşim önce bunlara sonra ne halt ederseniz edin.