banner388

Samsun'da tüyler ürperten olay!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşanan olayda iddialar tüyler ürpetti. Tecavüze yeltendiği kadının, kendisine direnmesi üzerine yaşlı adam dehşet saçtı.

Samsun'da tüyler ürperten olay!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşanan olayda iddialar tüyler ürpetti. Tecavüze yeltendiği kadının, kendisine direnmesi üzerine yaşlı adam dehşet saçtı.

07 Ekim 2017 Cumartesi 10:51
Samsun'da tüyler ürperten olay!

Samsun haber - Korkunç olay, Samsun'un Çarşamba ilçesinde yaşandı. Azerbaycan'dan gelip Samsun'a yerleşen 41 yaşında 2 çocuk annesi Arzu İsmayilova adlı kadının iddiaları korkunç!

Azeri kadının iddiaya göre borç para almak için gittiği tanıdığı Samsunlu R.P.'nin evinde cinsel saldırıya uğradı. Saldırıya karşı koyunca ise kezzap dökülerek yakıldı. Kezzapla yakılan kadın, iddialara göre kendini dışarı atıp, etraftakilerden yardım istedi. Uğradığı saldırı sonucu yüzü, kolları ve vücudu kezzapla yanan kadın, hemen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezinde tedaviye alındı.

"Acılar içinde kıvranırken beni tehdit etti"

Arzu İsmayilova, yaşadığı bu kabus dolu anları şu cümlelerle anlattı:

“Bundan 3-4 yıl önce ekmek parası kazanmak için Azerbaycan'dan Samsun'un Çarşamba ilçesine geldim. Borç para istediğim burada tanıdık yaşlı bir amca beni parayı vermek istediğini söyleyerek yanına çağırdı. Evine gittiğimde bana tecavüz etmek istedi. Ben de kendisini iterek karşı koydum. Üzerime kezzap döküp yaktı. Bağırarak kendimi dışarı attım. Komşular yardımıma koştular. Ambulans çağırıp beni hastaneye götürdüler. Adam ben burada acılar içinde kıvranırken bana 'Senin peşindeyim, öldüreceğim' diye tehdit mesajları atıyor. Bana yardım edilmesini istiyorum ve beni bu hale getiren şahıstan şikayetçiyim. Tutuklanıp cezalandırılmasını istiyorum"

Avukatından açıklama

Talihsiz kadının avukatı ise olayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Müvekkilim borç para talep ettiği saldırganın evine gitmiş, saldırgan müvekkilime tecavüz etmeye kalkışmış. Ardından müvekkilim karşı koyması üzerine önceden hazırlamış olduğu kezzabı yüzüne atmak suretiyle yaralamıştır. Müvekkilim Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmektedir. Saldırgan hala dışarıda gezmektedir. Bu konuda gerekli hukuku süreci başlattık" 

Serbest bırakıldı

Gözaltına alınan yaşlı adam ise verdiği ifade sonrasında serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 08.10.2017 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaya 2017-10-07 11:40:12

Serbest bırakmakmı nerdesin yarab senin adaletini dagıtanlar uyuyorlar

Avatar
ayhan özdemir 2017-10-07 11:54:15

iy bari i döktüğü kezzabın parasınıda isterse mahkeme hiç şaşırmam

Avatar
Güven Sonkaya 2017-10-07 15:53:36

Şu kadını bu hale getiren caniyi serbest bırakan hakim ya da savcının Allah bin belasını versin. Kendi karısına anasına ya da kızına yapılsaydı aynı kararı verebilecek miydi acaba?

Avatar
Adalet 2017-10-07 22:25:43

Şu yasimdan sonra okuyup hakkiyla su ülkede adelet saglamak isterim bir evlata su şişesi atan baba ceza alır bir kadını bu hale getiren sapiklar eli kolu serbestçe dolaşır bir kadın olarak ben bile dedimki adamın evinde işi ne tamam doğrudur ama bu demek değil ki adama bu hakkı kimse ama kimse veremez ülke olarak kadınlarımız korunamamaktadir.ve ben bir hayat hikeyesi yaşamış biri olarak adalete sığındım sonuç mu sıfır kendi adaletimi kendim noktayı koyacağım. Nokta sabır sabır sabır şu kadarını soyleyebilirim ki o kadar durusttum sayın devletimin hakimini savcısını avukatını yormam direk bıçak kemiğe dayanmıştı deyip teslim olurum.

Avatar
Cemal Okka (comolokko) 2017-10-07 22:40:59

Yapan kişi cezalandırılmalı

Avatar
Seda 2017-10-08 09:51:46

Yok artık ya serbest bırakmak da ne yaaa bu kararı veren hakimin savcının Allah belasını versein

Avatar
Cengi am 2017-10-08 10:27:26

Bu nasil adalet yazik gunah degilmi carsambalilar dislayin o adam demiuede dilim gitmiuo serefsiz

Avatar
Mehmet Yazar 2017-10-08 11:28:31

Bu kararı verenin bir yakınını da aynı duruma maruz kalsa yine serbest bırakır mıydı?