banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da TÜYAP fuar alanı büyüyecek

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Fuarı büyütmek için görüşme yapacağız" dedi.

banner269

Samsun'da TÜYAP fuar alanı büyüyecek

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Fuarı büyütmek için görüşme yapacağız" dedi.

28 Şubat 2018 Çarşamba 17:54
Samsun'da TÜYAP fuar alanı büyüyecek

Samsun haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Davut Altan Toplantı Salonu'nda yapıldı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda valilik tarafından başlatılan “Samsun Kitap Okuyor” kampanyasına destek olmak için kitap dağıtıldı.

TÜYAP İLE GÖRÜŞME YAPILACAK

Meclis üyelerinin yarım saat kitap okumasının ardından Başkan Murzioğlu, önemli açıklamalarda bulundu. “Fuarı büyütmek için görüşme yapacağız” diyen Başkan Murzioğlu, "Şubat ayında fuar merkezinde 2 tane fuar gerçekleştirdik. Bunlardan bir tanesi de Kitap Fuarı’ydı. Kitap Fuarı’nda rekor kırdık. 183 bin 930 kişi fuarımızı ziyaret etti. Bu bizim fuarımızın rekoruydu. Fuarın öncülüğünü biz yaptık. Bugün fuarın amacına ulaştık, hatta biraz da ileriye gittik. Fuar, beklentilerimizi de aştı. Fuar, bize kar sağlamaya da başladı. Fuarda birikmiş bir paramız var. Diğer ortaklarımızla beraber görüştük, 3., 4. Hangarları yapmak için TÜYAP ile görüşme yapacağız. 2 hangar, şu anda bize yetiyor ama yarın yetmeyecek. Mesela önümüzde mobilya ve inşaat fuarımız var. 2 fuara da mevcut hangarların yeteceğine inanmıyorum. Her gün birileri beni arayarak yerinin ufak olduğunu söylüyorlar. Bizden daha büyük alanlar istiyorlar. Fuarlarda çok iyi işler yapıyoruz. Bundan sonra da daha iyisini yapmak için çalışacağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 01.03.2018 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.