banner388

Samsun'da turizm yatırımları artıyor

Turizm çeşitliliğine sahip Samsun'a, yatırımcılar tarafından fark ediliyor. Samsun'da gün geçtikçe turizm yatırımları artıyor.

Samsun'da turizm yatırımları artıyor

Turizm çeşitliliğine sahip Samsun'a, yatırımcılar tarafından fark ediliyor. Samsun'da gün geçtikçe turizm yatırımları artıyor.

07 Şubat 2018 Çarşamba 10:08
Samsun'da turizm yatırımları artıyor

Samsun haber - Doğasıyla, deniziyle ve kültürüyle ön plana çıkan Samsun'un her köşesi cenneti andırıyor. 4 mevsim turizm potansiyaline sahip olan Samsun, Karadeniz'in en önemli turizm kenti haline geldi.

Samsun genelinde artan turizm yatırımlarıyla birlikte yapılan 5 yıldızlı otel ve konaklama tesisleri yer yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, "Turizmde başarıya ulaşmanın en önemli alanlarından biri nitelikli konaklama yeterliliği ve hizmet kalitesinin artırılmasıdır. Şu anda 5 yıldızlı ulusal ve uluslararası oteller kentimizde yatırım yaptı. Restoranlarımız, kafelerimiz ve hizmet noktalarımız son derece şık ve başarılı konseptler ile hizmet veriyor. Mavi bayraklı 7 plajımız ile şehrin her noktasından denize girilebiliyor. İl ve ilçeler çok değerli doğa ve kültür varlıkları ile zengin bir turizm çeşitliliğine sahip. Turizme önemli yatırımlar yaptık sıra pazarlama aksiyonlarında. Bu amaçla ulusal ve uluslararası fuarlara katılıyoruz, tanıtım günleri yapıyoruz. Körfez ülkeleri, Arap Yarım Adası, Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna hedef pazarlarımız. Buralardan direk uçuşlar için görüşmeler yapıyoruz. Rus Havayolları direk uçuşlara başladı” dedi.

Son Güncelleme: 08.02.2018 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat 2018-02-07 14:20:33

KÖRFEZ marina ne olacak acaba.....FARKINDA yız burayla ilgili en ufak bir konu bahsi geçmez oldu.....Sn başkan ,EN AZINDAN ne düşünülüyor bir açıklama yapsanız.