banner388

Samsun'da tur otobüslerine ceza

Samsun'da "park yasağı ihlali" nedeniyle tur otobüslerine ceza kesildi. 

Samsun'da tur otobüslerine ceza

Samsun'da "park yasağı ihlali" nedeniyle tur otobüslerine ceza kesildi. 

23 Temmuz 2019 Salı 11:36
Samsun'da tur otobüslerine ceza

Samsun'da Atatürk Bulvarı üzerine park eden tur otobüslerine ‘park yasağı ihlali’ cezası kesildi. 

Her gün ülkenin çeşitli illerinden gelen tur otobüsleri, konuklarına Atatürk Anıtı’nı gezdirmek için Atatürk Bulvarı kenarına park ediyor. Park yasağı olan yerde duran otobüsler için bu sabah Samsun polisi harekete geçti. Trafik polisleri, trafiği tehlikeye düşürdükleri gerekçesiyle önce otobüs şoförlerini uyardı. Polis, otobüslerin Büyükşehir Belediyesinin uygun gördüğü Fuar Caddesi'ne park edilmesini istedi. Otobüs şoförleri ise bu duruma itiraz etti. 
Polisler otobüslere ‘park yasağı ihlali’nden 108'er lira para cezası kesti. Daha sonra ise tur otobüsleri bulundukları alandan ayrıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Legend 55 2019-07-23 11:42:05

Şu memlekete zaten zar zor turist geliyor onları da küstürün rahatlayın
Bir yetkili de oraya cep yaparak turizm şirketlerine tahsis etmeyi düşünmüyor

Avatar
Beyin 2019-07-23 11:46:31

Orda eskiden bir cep vardı. Biz cepi genişletirler dedik kapattılar. Koca otobüs ne yapsın. Her yer dolu. O kadar takıntılı arkadaşlar ileride polis okulunun önündeki araçlara bir şey demiyorlar. Park olayını çözmeden trafiği çözemezsin. Gereksiz yerlere kocaman kaldırımlar kocaman çimenliklerle bu iş olmaz.

Avatar
hakan terzi 2019-07-23 14:33:15

sakın samsuna turist gelmesin. buradaki esnaf taş yesin. direk trabzona uzungöle gönderin. cep yapıp problem çözmeyin. ceza yazıp işi kurtarın. turist çekebilmek için bir taraf çırpınırken, belediye ve emniyet ayağı kösteklemekte. acil oraya cep yapılmalı zaten kaldırımda geniş

Avatar
Turizmci 2019-07-23 15:31:09

O cezayı büyük şehir belediyesine kesmeniz gerekiyor geçen yıla kadar otobus lerin park yeri vardı Anıta gelen tur otobüsleri rahatça park ediyordu kaldırım genişletildi şimdi otobüs şöförleri madur edildi birde ceZai işlem uygulanıyor vatandaşa kaldırım darmı gelmiştide genişletme işlemi uygulandı ve orada Mustafa Kemal Atatürkün Anıtı var samsunun simgesi Turizm noktası Allah aşkına az mantıklı işler yapalım şu ülkede yeterya vatandaşın sırtına vurmak nedir yöneticiler iş bilmezlikleri vatandaşdan çıkartılıyor.

Avatar
55 2019-07-23 14:13:38

sen o tur otobüslerine cezayı kesersen onlarda samsuna uğrmadan ordu giresun trabzon basar giderler..

Avatar
ahmet 2019-07-23 14:37:24

Samsun a gelip de ATATÜRK anıtında resim çektirmeyen neden gelir ki Samsun A acil tur Otobüsleri için yer yapılması lazım oraya sadece tur otobüslerine ait olaçak tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Avatar
samsun 2019-07-23 14:01:00

millet turist gelsin diye uğraşır bizim VALİmiz gelmesin diye çabalıyor. teşvik edip kolaylık sağlaması gerekirken. her gün 10 un üzerinde tur otobüsü geliyor çözüm üretip arttırmak yerine TEBRİK EDİYORUM.

Avatar
mümin 2019-07-23 16:24:05

samsuna turist getireceğiz diye toplantılar yapıldı.,..rusya,dan blokerlar geldi..,800 milyar harcandı ;((...sonuç...hani samsunu turizme açaçağız diyenler nerdeeeee sessizler haylaa