banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da tramvayda pes dedirten unutkanlık

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem A.Ş.'de unutulan eşyalar dikkat çekti.

banner269

Samsun'da tramvayda pes dedirten unutkanlık

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem A.Ş.'de unutulan eşyalar dikkat çekti.

27 Mart 2018 Salı 09:43
Samsun'da tramvayda pes dedirten unutkanlık

Samsun haber - Samsun'da tramvayda unutulan eşyalar, "Bu kadar da olmaz" dedirtti. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem A.Ş.'de (SAMULAŞ) unutulan eşyalar arasında, üniversite ve lise diploması, bisiklet, okey takımı, telefon gibi eşyalar da yer alıyor.

"AİLE CÜZDANI UNUTULDU" 

SAMULAŞ Destek Hizmetler Müdürü Uğur Bal yaptığı açıklamada, "Unutulan eşyalar arasında, aile cüzdanı, lisans ve lise diploması, elektronik eşyalar gibi pek çok eşya yer alıyor. Hatta en son hattımıza bir drone düştü. Burada muhafaza ediyoruz. Kıyafetler unutuluyor. Bu kıyafetleri bir yıl sakladıktan sonra Atakum Belediyesinin Hayır Çarşısına veriyoruz. Geri kalan eşyaları 5 yıl saklıyoruz. Kayıp eşyası için başvuru yapan vatandaşlara eşyalarını veriyoruz. Fakat bu eşyaların onların olup olmadığını teyit ettikten sonra veriyoruz. İnsanlar eşyalarını kaybedebilir fakat araştırmaması ilginç. Buradaki en ilginç eşya bana göre aile cüzdanı. Şahsen ben evliyim ve aile cüzdanımı evin en iyi yerinde saklıyorum. Kayıp eşyaları liste halinde web sitemiz olan 'samulas.com.tr' adresinden yayınlıyoruz. Eşyalarını kaybeden vatandaşlarımız eşyalarına buradan bakabilirler" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.03.2018 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.