banner388

Samsun'da Tramvay Saatleri Değişti!

Samsun'da 15 Eylül'den tramvay seferlerinde kış tarifesine geçiyor. İşte buna göre tramvayın yeni hizmet saatleri...

Samsun'da Tramvay Saatleri Değişti!

Samsun'da 15 Eylül'den tramvay seferlerinde kış tarifesine geçiyor. İşte buna göre tramvayın yeni hizmet saatleri...

14 Eylül 2016 Çarşamba 17:31
Samsun'da Tramvay Saatleri Değişti!

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. yeni eğitim sezonun başlaması ve meydana gelecek ulaşım taleplerine cevap verebilmek adına tramvay, ekspres ve ring hatlarında 15 Eylül 2016 Perşembe gününden itibariyle kış tarifesine geçecek.

Buna göre tramvay artık 15 Eylül 2016 Perşembe gününden itibaren yoğun saatlerde 5 dakikada bir hareket edecek.  Ayrıca yaz döneminde gece 01.00'e kadar hizmet veren tramvay artık son seferini 23.45'te yapacak.

Kış tarifesinde Ondokuzmayıs Üniversitesi – Belediyeevleri arası hizmet veren E1 Ekspres otobüslerin servis sıklığı arttırılarak yoğun saatlerde 8 dakikada bir karşılıklı ekspres hareketi sağlanacak ve yaz döneminde 23.30 olan son E1 Ekspres Otobüs  hareket saati ise yeni uygulamada 23.00 olarak değiştirilecek.

Daha önce sadece yaz uygulamalarında SAMULAŞ A.Ş. ile Özel Halk Otobüsleri tarafından ortak işletilen Taflan – Belediyeevleri arası hizmet veren E2 Ekspres otobüslerinin işletimi kış uygulamasında da SAMULAŞ A.Ş. ile Özel Halk Otobüsleri tarafından ortak işletilmeye devam edecek ve son sefer saati 22.00 olan E2, artık 20.00'ye kadar hizmet verecek.  E2 Ekspres otobüsleri 07.00-20.00 arası saat başı Taflan ve Belediyeevlerinden karşılıklı olarak sefer yapacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.