banner388

Samsun'da tramvay OMÜ'ye ne zaman çıkacak?

Samsunlu vatandaşlar OMÜ'nün ana kampüsüne tramvayın çıkması merakla beklerken SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun'da tramvay OMÜ'ye ne zaman çıkacak?

Samsunlu vatandaşlar OMÜ'nün ana kampüsüne tramvayın çıkması merakla beklerken SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

03 Mayıs 2019 Cuma 12:48
Samsun'da tramvay OMÜ'ye ne zaman çıkacak?

Herkes merakla tramvayın Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ye (OMÜ) kadar ne zaman çıkacağını beklerken SAMULAŞ Genel Müdürü çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

PRESTİJ KAZANDIRACAK

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı'nın ziyaret ettiği SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, "OMÜ, yeni hat ile daha da prestij kazanacak" ifadelerini kullandı. OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı, Samsun Büyükşehir Belediye SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı'yı ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti. 

EN KISA SÜREDE  

OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı’yı makamında ağırlayan SAMULAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kampüs içi 3'üncü etap raylı sistem hattındaki çalışmalar hakkında kısa bilgi veren Tamgacı, "Bu bölgedeki çalışmalarımızı en kısa sürede sonlandırarak OMÜ'lülerin kesintisiz raylı sistem ulaşımı ile buluşmasını sağlamak istiyoruz. Türkiye'nin başarılı üniversiteleri arasında yer alan OMÜ, raylı sistemin de hizmet vermeye başlaması ile daha da prestij kazanacak" dedi.
 

Genel Müdür Tamgacı ziyaretle ilgili olarak ayrıca, OMÜ ile SAMULAŞ arasında yürütülen çalışmaların sürmesi ve bunlara yenileninin eklenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını sözlerine ekledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2019-05-03 14:01:12

Sanki havalimanı,büyük bir baraj yapılacak...alt tarafı tramvay...10 senedir bitmedi bu konu....yapıldı..yapılacak...ne..tramvay....çok büyük bir iş mi kardeşim..?????? bu kadar ufak bir hizmet için 10 senedir yapılan açıklamalardan bıktık ,usandık....ilimizde ulaşım çok pahalı...bir de bu konu ile ilgilenen olsa...sayın vali..sayın belediye başkanları....ilimizde ulaşım niçin pahalı....????????

Avatar
ahmet 2019-05-03 14:07:01

Ne fikir be 1 seneye yakın oldu hala çıkamadık neden acaba hepsi bu çıkar mı çıkmaz mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Avatar
suleyman gocmen 2019-05-03 21:34:16

tramway Bafra Carsambaya kadar uzanmali ciftci urununu i daha ucuz bir sekilde halka ulastirmali. trafik karmasasi da bu sayede biraz rahatlar..

Avatar
İsmail 2019-05-04 08:01:49

Evet dünyada tramway yeni icad oldu unun için denemeler uzun sürüyor. Sanki uzaya mekik gönderiyorlar. Bravo

Avatar
MURAT 2019-05-03 15:44:31

GEÇEN SENE 19 MAYIS TA AÇILACAĞINI SÖYLEMİŞTİ YUSUF ZİYA PAŞA AMA HÂLA YETİŞTİREMEDİLER

Avatar
Rüstem 2019-05-03 18:54:46

Çıkarmı cıkmazmı emin değiller ondan olabilir mi