banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da tramvay kazası

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki tramvay durağında bir kaza meydana geldi. Tramvay, vinç sistemi taşıyan kamyona çarptı.

banner269

Samsun'da tramvay kazası

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki tramvay durağında bir kaza meydana geldi. Tramvay, vinç sistemi taşıyan kamyona çarptı.

12 Aralık 2017 Salı 12:19
Samsun'da tramvay kazası

Samsun haber - Samsun'un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi kavşağında T. A.'nın kullandığı tramvay, 45 yaşındaki C. M'nin kullandığı ve vinç sistemi taşıyan 55 AIC 48 plakalı kamyona çarptı.

Meydana gelen kazada kamyon devrilirken sürücü ise yaralandı. Tramvayın ön kısmında büyük çapta hasar oluşurken devrilen kamyon çekici tarafından kaldırıldı. Bir süre duran tramvay seferleri tekrar başladı.

Son Güncelleme: 12.12.2017 16:37
Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAZIM 2017-12-12 17:07:26

PİAZZANIN ORAYA GELMEDEN KÖPRÜYE GİRİŞTE ESKİDEN TREN GEÇİŞ RAYLARI VAR HALEN DAHA VAR BİLEN BİLİR YOL ÜSTÜNDEN GEÇİYOR. TREN GEÇECEĞİ ZAMAN BARİYER İNERDİ TRAFİK DURURDU VE HERHANGİ BİR KAZA GERÇEKLEŞMEZDİ.. AYNISININ HİDROLİK SİSTEMİ GETİRİLMELİ SAMSUNDAKİ TRAMVAY DURAKLARININ YOLDAN GEÇİŞ YAPTIĞI YERLERE GÜVENLİK AÇISINDAN . AMA BUNLARI HALK OLARAK BİZ DÜŞÜNECEĞİZ ÖNCE SONRA GEREKLİ KİŞİLER YAPACAK ... CANA MAL OLDU MADDİ YÖNDEN YİNE HASAR OLDU NEREYE KADAR BAKALIM. KİRAZLIKTA ÜST GEÇİT OLMADIGI ICIN ANAYOLDAN KARSIYUA GECEN KUCUK KIZIMIZ VEFAT ETMİŞTİ . CANA BİRŞEY OLMADAN SES ÇIKARTMADAN BİRŞEYLERİN ÇÖZÜMÜ İÇİN ADIM ATACAK KİŞİ YOK ŞU ÜLKEDE...

Avatar
Fero 2017-12-12 20:49:46

Çok haklısın can kaybı olmadan mal kaybı olmadan yapmazlar bişey illa birileri ölücek!