banner388

Samsun'da traktör hırsızlığı

Samsun'da traktör hırsızlığı olayıyla ilgili mahkeme karşısına çıkarılan 1 kişi tutuklanırken, 1 kişinin de emniyetteki gözaltı işlemleri sürüyor.

Samsun'da traktör hırsızlığı

Samsun'da traktör hırsızlığı olayıyla ilgili mahkeme karşısına çıkarılan 1 kişi tutuklanırken, 1 kişinin de emniyetteki gözaltı işlemleri sürüyor.

25 Mart 2019 Pazartesi 21:44
Samsun'da traktör hırsızlığı

Samsun'un Bafra ilçesinde galeriden traktör hırsızlığı yapılması ilişkin mahkemeye çıkarılan 1 kişi tutuklandı, başka bir şahsın ise olayla ilgili gözaltı işlemleri devam ediyor.

Samsun'un Bafra ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Mercan Sokak'ta bulunan galeride meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre galeri sahibi T.K. (33) İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek park halinde bulunan 55 AAF 631 plakalı traktörünün çalındığı ihbarını yaptı. Olayla ilgili çalışmalara başlayan ilçe emniyeti, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemelerinde siyah bir minibüsün iş yerine yakın bir yere geldikten sonra içinden bir şahsın elinde bidonla indiğini tespit etti. 100 civarında kamera kaydı inceleyen güvenlik güçleri traktörün izini sürdü. Yapılan yoğun çalışmalar neticesinde dün gece yarısı plakası tespit edilen 55 AG 985 plakalı minibüs sahibi A.A. (27) gözaltına alındı. İfadesi alınan A.A. traktörü S.A.'nın (31) çaldığını ve traktörü Vezirköprü’ye götürerek Sarıyer Mahallesi'nde sakladığını söyledi. Alınan ifade üzerine polis ekipleri olayla ilgili S.A.'yı da gözaltına aldı. A.A. ile birlikte Vezirköprü'de verilen adrese giden polis ekipleri çalıntı traktörü buldu.  Bulunan traktör sahibine teslim edilirken, traktörü çaldığı iddia edilen S.A. çıkarıldığı Bafra Adliyesinde tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

Minibüs sahibinin ise emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkartılacağı öğrenildi. 

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.