banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da trafikte korna kavgası

Samsun'da trafikte 'korna çalma' meselesi yüzünden çıkan sözlü tartışma sopalı ve yumruklu kavgaya dönüştü.

banner269

Samsun'da trafikte korna kavgası

Samsun'da trafikte 'korna çalma' meselesi yüzünden çıkan sözlü tartışma sopalı ve yumruklu kavgaya dönüştü.

07 Şubat 2022 Pazartesi 18:00
Samsun'da trafikte korna kavgası

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Cumhuriyet Caddesi Anıtpark önünde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 55 T 0327 plakalı ticari taksi sürücüsü ile 34 KGV 47 otomobil sürücüsü trafikte 'korna çalma ve küfür etme' meselesi yüzünden sözlü tartışmaya başladı.

Tartışma, ticari taksi sürücüsünün sopa çıkartması ile alevlendi. 34 KGV 47 plakalı otomobil sürücüsünün arkadaşlarının da dahil olduğu kavgada sopalar ve yumruklar konuştu. Arbede çevrede bulunan vatandaşlar ve polislerin araya girmesiyle güçlükle sakinleştirildi.

Kavga nedeniyle caddede trafik kilitlendi, çevrede kalabalık oluştu. Diğer araç sürücüleri yolun kapanmasına sebep olan kişileri korna çalarak protesto etti.

Resmi ve sivil polis ekiplerinin güçlükle ayırdığı kavgada her 2 taraf da birbirlerinde şikayetçi olmadı. Polis, kavgada kullanılan sopaya el koydu. Kısa süreliğine trafik akışına kapanan yol, tarafların araçlarını yoldan çekmesiyle tekrar açıldı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
8.köydeN 2022-02-08 08:22:00

Kavga edenleri bir hafta trafikten men edeceksin, bir daha kavga oluyormu seyredin.

Avatar
Akif 2022-02-07 19:47:34

Yahu ne acayip bir millet olduk korna çaldı dovelim selektör yaptı vuralım birbirine sabredemeyen bir millet olduk aceleniz ne 1 dk geç kalabiliriz gideceğimiz yere ne olacak ki birbirini kırıp darp edecek olduk yahu ne ara unuttukları peygamberimizin öğüdünü müslümanın muslumanda hakkı vardır müslüman müslümanın kardeşidir hadislerini