banner388

Samsun'da trafik kazası: 4 yaralı

Samsun'da iki aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Samsun'da trafik kazası: 4 yaralı

Samsun'da iki aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

15 Temmuz 2018 Pazar 18:18
Samsun'da trafik kazası: 4 yaralı

Samsun'da Gelemen mevkii Samsun-Ordu karayolu 26. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yakup B. idaresindeki 61 ND 932 plakalı otomobil önünde seyreden ve trafikte yavaşlayan Gülcan Ö. yönetimindeki GG CS 1974 yabancı plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü 37 yaşındaki Yakup B., 39 yaşındaki Zeynep B., 30 yaşındaki Hava B. ve 5 yaşındaki Rüya B. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seda 2018-07-16 12:55:29

Hiç mi emniyet kemeri takılmaz şoförden tut arabadaki herkes yaralanmış son zamanlarda zaten trafik kazaları hadsafha dikkat etmek gerekirken bizim vatandaşımız kaza nasıl olmuş bilemem ama genel konuşmak gerekirse hem dikkatsiz araba kullanıyor hem de emniyet kemeri takmayarak canını hiçe sayıyor. Samsun, İlkadım 100. Yıl Bulvarında unkapanı kavşağının oralarda mobese kamerası olsa ceza kesilcek onlarca sürücü var. Sanki hastası varmış gibi yeşil ışık yanar yanmaz durması gerekirken geçtiğim kârdır diyerek yayaların hayatını hiçe sayıyorlar. Yazık vAllahi kurallara uymayana, sürmesini bilemeyene ehliyet verilmemeli.