banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da trafik kazası: 2 yaralı

Samsun'da Baruthane mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

banner269

Samsun'da trafik kazası: 2 yaralı

Samsun'da Baruthane mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 13:59
Samsun'da trafik kazası: 2 yaralı

Samsun'da Atatürk Bulvarı Baruthane mevkii Kenan Şara Köprülü Kavşağı altında meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yayaya çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum istikametinden Samsun'a doğru seyir halinde olan 34 BK 0664 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü henüz bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma vurdu. Daha sonra takla atan araç kaldırımda bulunan Gökhan Soylu isimli şahsa çarptı. 

Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yaya hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


 
Olayı gören Samulaş tramvay istasyonu güvenlik görevlisi Recep Kaya, "Araç karşıdan geliyordu. Hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma vurunca ters döndü. Kaldırımdan geçen yaya ile birlikte sürüklendi. 112'yi aradık. Gelen ambulans yaralıları alarak hastaneye götürdü. Araçta bir kadın ve bir çocuk vardı. Kadınla çocukta bir şey yoktu. Sürücü ve yaya yaralıydı" dedi.



Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.