banner388

Samsun'da trafik kazası: 1 yaralı

Samsun'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı. 

Samsun'da trafik kazası: 1 yaralı

Samsun'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı. 

04 Mayıs 2020 Pazartesi 15:00
Samsun'da trafik kazası: 1 yaralı

Samsun'un Canik ilçesinde trafik kazası meydana geldi. 

Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Canik Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tarık A. idaresindeki 55 DZ 268 plakalı otomobil yaya olarak yolun karşısına geçmekte olan Kerem K.'ye çarptı. Kazada yaralanan Kerem K., 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dasdas 2020-05-04 15:20:45

duracaksın yol vereceksin, şimdi o altındaki arabayıda cebindeki 3 kuruşuda alacaklar senden cahil cühela.

Avatar
Cihan 2020-05-05 09:44:28

Bu yolda aydınlatmadan mıdır yoksa trafik ışığı eksikliğimidir bilmiyorum fakat insanlar karsıya geçerken araçlar tarafından cok zor görünüyor birde bazı kisilerin son anda yola atlaması ve araçlara kafa tutar gibi sallana sallana yürümeside cabası bu kaçıncı kaza aynı güzergahta