banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da trafik ihlali

Samsun'da yol yapım çalışmaların nedeniyle koyulan uyarı levhalarına rağmen araç sürücüleri trafik ihlali yapıyor.

banner269

Samsun'da trafik ihlali

Samsun'da yol yapım çalışmaların nedeniyle koyulan uyarı levhalarına rağmen araç sürücüleri trafik ihlali yapıyor.

04 Nisan 2018 Çarşamba 09:04

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi ile Adalet Mahallesi'nin kesiştiği noktada uzun süredir yol çalışması yapılıyor. Yol çalışması nedeniyle koyulan uyarı levhalarına aldırmayan bazı araç sürücüleri trafik ihlali yapıyor.

Bir vatandaş tarafından çekilen video da araçların ihlalinin yanı sırada Okul Servisinin de uyarıcı tabelaya aldırış etmeden ters yöne girdiği görülüyor. 

"İÇİ ÖĞRENCİ DOLU"

Videoyu çeken vatandaş durumu polise bildirdiğini söyleyerek, "İşin daha kötü yanı, ters yöne girenler arasında okul servisleri de gördüm. İçi öğrenci dolu. Şoför ters yola girmekte bir sakınca görmüyor. Videoda anlaşılmasa da ters yola girdiği yol rampa yukarı. İleride oldukça dik bir rampa var ve yol yapım çalışmasından dolayı sürekli çamurlu bir rampa. Rampadan aşağı inerken çamurdan dolayı durmakta zorlanan herhangi bir araç, ters yola giren herhangi bir araca bodoslama çarpabilir. Çarptığı aracın bir de öğrenci servisi olduğunu düşünsenize" şeklinde tepki gösterdi.
 

Son Güncelleme: 04.04.2018 09:44
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTrafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özgür 2018-04-04 11:04:23

Samsun'da trafik ihlalleri her yerde var. Ters yöne giren, sinyal vermeyen, hız yapan, park yasağı ihlalleri, hatta yolun ortasına araç park edenler aklına ne geliyorsa her türlü trafik ihlali yapılıyor ancak buna dur diyen diyecek bir kurum da yok maalesef. Emniyet Müdürlüğü çalışmıyor Samsun Valiliği'ne bir ihbardır bu. Sayın yetkililer şehir kalabalıklaştıkça kanunlara, nizamlara olan ihtiyaç daha da artıyor lütfen toplumun huzuru ve düzeni için gerekli çalışmaları yapınız, yaptırınız. Bizim devletimizden beklentimiz budur.

Avatar
Onur 2018-04-04 16:03:41

Videoyu çekerken kullanmış olduğum "hıyarağası" sözcüğü, trafik kurallarını hiçe sayıp zeytinyağı gibi üste çıkanlar için kullandığım en hafif sözcüktür. Ayrıca konunun meslekle bir ilgisi de yok. Robot değilim. Sosyeteden de değilim. Küfür de etmedim.

Avatar
FÇelik 2018-04-04 11:00:12

Bunu çeken vatandaşa söyleyin boş konuşup durmasın. O kesilen yola millet tersten girmese gideceği yere nerden gidecek ?? O kesilen yol nerden verilmiş gidip bi baksın. Bedava kahramanlığa soyunmasın. Ters dediği yol dediği gibi rampa ve zaten yol bozuk millet arabasını 1 den 2 ye çekemeden kaplumbağa gibi gidiyo. Art niyet olmadığı sürece kimse kaza yapmaz yapamaz ama biri gelip direk vurursa orası ayrı. Zaten yollar köstebek yuvası gibi lanet olsun bu düzene bu yönetime. Bunu çeken de boş işi bırakıp ekmeğinin peşine düşsün çünkü oradan geçen insanlar bunun için uğraşıyo !

Misafir Avatar
Onur 2018-04-04 11:52:00 @FÇelik

F. Çelik; boş boş konuşan sensin. Trafik kurallarından bile haberin yok, boş boş yorum yapıyorsun. Senin gibiler yüzünden sürekli kaza oluyor memlekette.

Duruşehir istikametinden aşağı inerken, karşı taraftan gelen araçların çoğu tabelalara rağmen ters yola giriyorlar ve bir de sanki hakları var gidi selektör yapıp yol istiyorlar. "Nereden gidecekler?" diyorsun. Günde en az 7-8 kere o istikamette gidip geliyorum. Hiçbir zaman da ters yola girmeye gerek duymadım, acelem olduğunda bile.

YOL 1: Osmanlı Sitesi'nin hemen önünden geçen yol açık. Oradan ilerleyerek hemen ilerideki kavşaktan dönerek Duruşehir istikametine varabilirsin. Hepi topu 50-10 metre fark eder. Ama senin gibi düşünen bazıları, o yola da tersten giriyor.

YOL 2: Dayı'nın oradan sola dönüp ileriden sağa dönerek Duruşehir'in tam önüne çıkarsın.

Yani yollar var, seçenekler var.

Bunu çeken ve Samsun Haber sitesine yollayan vatandaş benim. Gazi Ortaokulu'nda öğretmenim. Beklerim. İsmim Onur. Gel, çayımı iç, konuşalım.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Can 2018-04-04 12:31:54

Ver Mehteri...

Avatar
Onur 2018-04-04 17:49:20

Arka arkaya yorum yazmak zorunda kaldığım için gerçekten üzgünüm.

Argo konusuna kafaya takan arkadaşlara cevap vermek istedim. Haklısınız. Ancak videoda kullandığım sözcük bir küfür değil, sokak ağzıyla söylenen bir sözcük. Argo, yani gayet normal bir durum. Küfür zaten kullanmam kolay kolay.

Bu videoyu çekmek aklıma bile gelmemişti. Ama bundan iki gün önce kendi yolumda ilerlerken karşıdan gelen bir vatandaş az kalsın kazaya neden oluyordu. Bunun üzerine tartıştık. Daha geri vites yapıp sonra basıp gitti. Ben de bunun üzerine bir video çekmeye karar verdim. Videoda kullandığım sözcük (h****ağası) gayet masum bir sözcüktür bu durumda.

Garibime giden, burada trafik ihlalleri yapanları haklı görenler... Burada ters yöne giren birinin sebep olduğu bir kaza meydana gelirse bunun vebali bu vatandaşlara aittir. Yani burada kuralsızlığı savunan hiç kimse sağda solda kul hakkı, delikanlılık, adalet vesaire diye nutuk atmasın.

Avatar
Vatanperver 2018-04-04 13:25:35

Videoyu izledim gerçekten de dediği doğru öğretmenimizin ,lakin videoyu çekerken milletimize argo cümleler kurması , bir eğitimciye de hiç yakıştıramadım .Ha bu arada hafiften bir siyasete atılım sezinledim.

Avatar
Hakan 2018-04-04 13:27:03

Tren yolu 3 yıldır çalışmıyor ancak buraya sıra şimdi geldi. Yeni mi akıllarına geldi buraya üst geçit vs yapmak acaba. Her sabah orada trafik sıkışıyor. Evet insanlar ters yöne giriyorlar çünkü Adalet mahallesine çıkıldığında Duruşehir'e dönmek isteyen araç sürücüleri de yolu tıkıyor. Oradan "u" dönüşü yapan araçlar yoğunluk oluşturuyor. Meydandan gelen 4. Hat sürücüleri zaten ışık hızıyla geçtikleri için Adalet mahallesinden dönüşler de sıkıntılı oluyor. Bir an evvel buradaki çalışmanın bitirilmesi gerekmekte. Mahalle sakini olarak her sabah ve akşam sıkıntı yaşıyoruz. Zaten onca emek ve para vererek aldığımız araçlar da bozuk yolda gitmekten helak oldu. Altı aydan erken de burasını bitirmezler tüm mahalleliye geçmiş olsun. Bil Kolejine gelen araçlar da trafiği sıkıştırıyor ama ne hikmetse bir tane trafik polisi buraya yoğun saatlerde görevlendirilmiyor.

Avatar
tufan 2018-04-04 13:33:50

video yu ceken kişi öğretmen olduğunu söylüyor. trafik kuralları konusunda haklı olabilirsin fakat bir öğreticiye orada kullandıgı argo kelimeler yakışmıyor. sizin yetiştirdiğiniz nesil bu hataları yapıyor. bi düşünün bakalım hata nerede ve kimde