banner388

Samsun'da trafik faciası! 6 yaralı

Samsun'da karşı şeride geçerek takla atan otomobil zincirleme kazaya neden oldu. Kazada 6 kişi yaralandı.

Samsun'da trafik faciası! 6 yaralı

Samsun'da karşı şeride geçerek takla atan otomobil zincirleme kazaya neden oldu. Kazada 6 kişi yaralandı.

27 Ekim 2018 Cumartesi 23:21
Samsun'da trafik faciası! 6 yaralı

Samsun Haber-Samsun-Sinop karayolunda karşı şeride geçerek düğün konvoyunu karıştıran araç zincirleme kazaya neden oldu. Kazada 6 kişi yaralandı.

Samsun-Sinop karayolunda meydana gelen kazayla ilgili edinilen bilgilere göre Sinop'a doğru gitmekte olan Ç.A. hakimiyetindeki 55 NK 444 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucunda refüjde bulunan bariyerlere ve elektrik direğine çarparak yolun karşısına geçerek takla attı. Karşı şeritte Samsun yönüne gitmekte olan düğün konvoyunda bulunan 4 araç zincirleme kazaya karıştı. Kaza sonucunda takla atan araçta bulunan Ç.A. ve düğün konvoyunda kazaya karışan 4 araçta bulunan Ö.E., M.Ö., Y.Ö., A.Ö. ve E.C., yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılar Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayı gerçekleştiren Ç.A.'nın 230 promil alkollü olduğu iddia edildi.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: İHA


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2018-10-27 23:32:55

bu gibi zibidilerin topluma verdiği zararın hesabını kim soracak?

Avatar
Esnaf 2018-10-28 00:04:15

Akşam yapın diyoruz bunca denetimi ki daha neler bulasiniz.sabah ise gidenlerden ne istiyorsunuz akşam ve gece samsun da ne ararsan rahatça bulursunuz ki burası samsun

Avatar
Can 2018-10-29 01:05:58

Yav tamam zevk meselesi fakat zevk meselesi ölüm sebebide olmasın bu arabalar içten içe çürük anlayın bu kadar etmez bu hurdalar

Avatar
okoca 2018-10-28 00:08:56

düzgün bir geliri olsa idi, bu araçların fiyatları haraç ile bu kadar yüksek olmasa idi, eminim daha düzgün bir araç kullanıyor ve muhtemelen daha az zarar ile atlatmış olacaklardı. veya 50 60kmh ile gitmeliler. bu araçların motorları fırlayip yola gidiyor kaza anında, şase zaten çürümüş yıllardır.