banner388

Samsun'da torununa silahla ateş ettiren dede gözaltında

Samsun'da torununun eline silah vererek ateş ettiren dede gözaltına alındı.

Samsun'da torununa silahla ateş ettiren dede gözaltında

Samsun'da torununun eline silah vererek ateş ettiren dede gözaltına alındı.

17 Ağustos 2018 Cuma 16:58
Samsun'da torununa silahla ateş ettiren dede gözaltında

Samsun haber - Samsun'da 4 yaşındaki torununun eline silah vererek ateş ettiren M.A.'nın videosu sosyal medyada gündem oldu. Tepkilerin büyümesi üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Kimliği tespit edilen şahsın küçük çocuğun dedesi olduğu ve Tekkeköy'de yaşadığı öğrenildi.

Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama ve el koyma kararı ile şahıs gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ise 2 adet yarı otomatik (pompalı) tüfek, 1 adet çifte kırma(süper poze) tüfek, 1 adet tek kırma tüfek, 2 adet hurda av tüfeği, fişekler ve av tüfeği kartuşları ile 2 adet kurusıkı tabanca ve kurusıkı tabancalara ait çok miktarda kovan bulundu.

M.A. 4 yaşındaki çocuğa kurusıkı silahla ateş ettirdiği iddiasıyla "Çocuk Koruma Kanunu'na muhalefet ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Bugün emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 17.08.2018 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-08-17 17:08:33

O yaşlı adam hata yapmış , memurlar daha büyük olan hatayı yapmışlar , ne yani o adam terörist mi fetö den gözaltı yapılanlara kelepçe vurmuyorsun, yazık yazık çok yazık..!

Avatar
Ersin 2018-08-17 19:39:27

Keyfe gelmis torununa attrrms nevar bunda ulke buyuk sorunlari kovalasin bnlri dgl

Avatar
İsmail 2018-08-17 21:16:50

Şimdi bu yaşlı dedeye birşey olsa hesabını kim verecek dedeye kelepçe takılırmı ...

Avatar
Haketmiş! 2018-08-18 02:15:57

Ne mi var! İyi o 4 yaşında ki çocuk 2 yıl sonra silah atmayı bir oyun sanıp cephane gibi evde eline geçerse kendini arkadaşını kuzenini vurursa ne var canım dersiniz. Kaç çocuk öldü yaşıtının kaza kurşunuyla. Yaşıyoruz ama ders almıyoruz akıllanmıyoruz!

Avatar
MEHMET 2018-08-18 11:16:13

Kanun kimlere kelepçe takılır, kimlere tapılmaz belirtmesine rağmen,uygulayan polisin kanunlara riayet etmemesi normal değil dır.