banner388

Samsun'da torbacılara ceza yağdı

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 3 kişiye ceza yağdı.

Samsun'da torbacılara ceza yağdı

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 3 kişiye ceza yağdı.

20 Eylül 2017 Çarşamba 10:13
Samsun'da torbacılara ceza yağdı

Samsun haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 22 yaşındaki F.Ş. ve K.Ş.'nin İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde uyuşturucu ticareti yaptığı istihbaratını aldı. Polis ekipleri gençleri takibe alarak 4 kişi sentetik uyuşturucu sattığı ve 24 yaşındaki R.A.'nın kendilerine aracı olduğunu tespit etti. F.Ş ve K.Ş.'nin aynı binada oturduğunu öğrenen ekipler operasyonda düzenleyerek 91 paket satışa hazır sentetik uyuşturucu, 2 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet tüfek ele geçirdi.

Olayda gözaltına alınan K.Ş. 3 yıl 9 ay, F.Ş 15 yıl 7 ay 15 gün. ve R.A. 7 yıl 9 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme F.Ş.'nin tutukluluk halinin devamına karar verirken R.A. ve K.Ş. tahliye edildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeytinlik genç 2017-09-20 10:17:35

cezalar yetersiz.. bu şekilde mücadele yetersiz... adamlar samsun zehirledi. pols yakalasın . mahkeme salıyor. olmadı

Avatar
Anadolu genç 2017-09-20 21:20:21

YOKK SUÇSUZ OLANLARA CEZA VERİRSİNİZ SİZ SUÇLU OLANLAR DIŞARDA GEZERR