banner388

Samsun'da toplu taşıma sorunu

Samsun'da vatandaşlar toplu taşımada yaşanan kalabalık nedeniyle isyan ediyor.

Samsun'da toplu taşıma sorunu

Samsun'da vatandaşlar toplu taşımada yaşanan kalabalık nedeniyle isyan ediyor.

22 Eylül 2021 Çarşamba 18:42
Samsun'da toplu taşıma sorunu

Koronavirüs vaka sayıları 30 bine yaklaşmışken işine, evine toplu taşıma ile gitmek isteyenler bir de kalabalık tramvay ve otobüslerle karşılaşıyor. Neredeyse iğne atsan yere düşmeyecek boyuta gelen kalabalığın nedeni yetersiz otobüs ve tramvay sayısı, otobüs saatleri arasında uzun bir zaman diliminin bulunması olarak görülüyor.

OTOBÜS SAATLERİ Mİ DEĞİŞTİ?

Vatandaşlar bazı otobüslerin yarım saatte bir geçerken artık saatte bir geçtiğini, özellikle iş giriş-çıkış saatlerinde duraklarda aşırı kalabalık olduğunu, otobüse ve tramvaya binerken zorluk yaşadıklarını, kimi zaman bir sonraki aracı beklemek durumunda kaldıklarını söylüyor. 

MASKE OLSA DA MESAFE YOK

Samsun'da toplu taşıma ile yolculuk yapan vatandaşlar maskeleri ile seyahat etse de aşırı kalabalıktan dolayı mesafeye dikkat edemiyor.

EN AZINDAN İŞ SAATLERİNİ DİKKATA ALIN!

Vatandaşlar evlerine ve işlerine gittikleri saatlerde sefer saatlerinin arttırılması gerektiğini Samsun Büyük Şehir Belediyesi'nin bu konuda önlemler almaları gerektiğini söylüyor. Her tramvay ve otobüs seferinde şikayetçi oldukları ve Belediye Başkanı Mustafa Demir'e isyan ettikleri görülüyor.

Son Güncelleme: 22.09.2021 19:50
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan DAŞ 2021-09-23 08:33:03

Yerel medya özel halk otobüslerinin kalktığını hiç haber yapmadı.Kaç otobüs vardı şimdi kaç siyah plakalı otobüs var, yetecek mi araştırmadı.Samsun yerel medyasının en güzel yaptığı şey masa başında haber yapmak, gelirse watsaptan gelenleri sitesine koymak, işini yapan haber ajanslarının haberlerini kopyala yapıştır yapmak...

Avatar
Vatan DAŞ 2021-09-23 08:34:01

Bir de hakaret içermediği halde yorumları yayınlamamayı güzel yapıyor Samsun yerel medyası...

Avatar
Batu 2021-09-23 09:45:56

Burda Vatandaşlara görüyorum okadar kalabalık ki hiç sosyal mesafe uymayan maske takan yok. Kardeşim gidin ehliyetini alın al arabayı istediğiniz kadar gidin. Ondan sonra birdaha otobüse binemezsin!

Avatar
55 2021-09-23 10:38:18

İyi oluyor hırsız akp li seçerseler böyle olur , ne ektiyseniz bugün onu biçiyorsunuz, ağlamayın şimdi.

Avatar
Samsunlu 2021-09-23 08:48:01

1 ay önce piazza acmye gittiydim evime yakın inmek için 26ya binmek istedim belediye evlerine yürüdüm. Saat 8-8.3p gibiydi o kadar bekledim ki saat 10 olmuş. 9.30 gibi musteri hizmetlerini aradım samulasin gelir birazdan dedi. Bir tane 26 geldi dedi ki servis disiyim ben arkamdan gelene bin. Hic yolcu yoktu el mahkum tamam dedim. Arkadan kimse gelmedi. 10du saat tekrar aradim samulasi gelir birazdan dedi, son seferin 9.30 oldugunu belirttim gelmez o zaman dedi. Sinirden durakta agladım, bi halk otobusu geldi neteye gitceksiniz dedi icerisinde 5 tane de sofor muavini vardi belediye otibuslerinin. Ha dedi uzakmista, salak salak bekledi karsimda gitmemi mi bekledi neyi bekledi anlamadim. Saat 10 olmuş, gecenin bi saati sinirden agliyorum ve oturdu bana bakıyorlar otovusun icinden. Birde musteri hzimetleri zabitayi arayin gotursun eve diyor, daha belediye otobusu gorevini yapmazken. En pahali ulasima sahip olmamizi gectim resmen keriz yerine konuluyoruz. 2 saatte otobua gecmez mi? Baska otobuse biniyorum tek yolcu benim korfezde incem diyorum sofor kavsaktan doncem bi tik geride indirsem sizi duraga yakin dedi bende daha ilerideki durakta incem dedim surat yapti. Sanki belediye onlarinmia gibiler. Verdigimiz paraya degse bari. Zaten vatandasin maasinin 6'de biri yola gidiyor. Geri kalanda fatura kiradır bitti yani. Ellerine yapısır az indirseler otobus fiyatlarini. Dolu olmadikca zaten otobus cikartmiyorlar. Yine olan vatandasa oluyor. Acıncak haldeyiz

Avatar
cemil 2021-09-23 09:10:31

ağlamayın fakirler....