banner388

Samsun'da TOKİ Konutlarında Yangın

Samsun’un Canik ilçesinde bulunan TOKİ konutlarında çıkan yangın, panik yarattı.

Samsun'da TOKİ Konutlarında Yangın

Samsun’un Canik ilçesinde bulunan TOKİ konutlarında çıkan yangın, panik yarattı.

11 Mart 2017 Cumartesi 12:43
Samsun'da TOKİ Konutlarında Yangın

Samsun Haber - Samsun'un Canik ilçesi Şehit Mustafa Zıvalı Bulvarı üzerinde bulunan Kuzeyyıldızı TOKİ konutlarında yaşanan olayda, eşini işe gönderdikten sonra evde yalnız kalan Aysel Türkyılmaz, evin mutfak bölümünde sigara içmeye başladı. Sigaranın külünün kanepeye düşmesi üzerine çıkan yangında, kanepe bir anda alevlere teslim oldu ve alzhaimer hastası olduğu öğrenilen kadın yangını kendi çabalarıyla söndürmeye çalışınca, saçlarının bir kısmı yandı.

Mutfak Kullanılamaz Hale Geldi

Evden duman çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, evin mutfak bölümü, çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yangında dumandan etkilenen ve saçları yanan Aysel Türkyılmaz’ı sağlık kontrolünden geçirdi. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Polis ekipleri yangınla ilgili incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 11.03.2017 12:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.