banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da TKP'lilere saldırı: 3 yaralı

Samsun'da Türkiye Komünist Partisi (TKP) tarafından düzenlenen söyleyişi çıkışında saldırıya uğrayan 3 kişi yaralandı.

banner269

Samsun'da TKP'lilere saldırı: 3 yaralı

Samsun'da Türkiye Komünist Partisi (TKP) tarafından düzenlenen söyleyişi çıkışında saldırıya uğrayan 3 kişi yaralandı.

19 Şubat 2018 Pazartesi 09:00
Samsun'da TKP'lilere saldırı: 3 yaralı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Gazi Sahnesi'nde Türkiye Komünist Partisi (TKP) tarafından düzenlenen söyleyişi çıkışında saldırıya uğrayan 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, TKP tarafından konuşmacı olarak Ali Rıza Aydın'ın katıldığı söyleyişi düzenlendi. Söyleşiye katılanlar, Gazi Sahnesi çıkışında kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Olayda TKP'li 3 kişi darp sonucu yaralanırken, Gazi Sahnesi'nin camı ve panoları kırıldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Saldırganlar slogan atarak olay yerinden uzaklaşırken, polis saldırıya karıştığı öne sürülen bir kişiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri, Gazi Sahnesi'nin bulunduğu sokakta geniş güvenlik önlemleri aldı. Söyleşiye katılanlar ise Gazi Sahnesi'nde mahsur kaldı.

Gazi Sahnesi giriş kapısına içeriden barikat kuran içerdekiler polisin gerekli güvenlik önlemini almasının ardından polis gözetiminde polis otobüsüne ve minibüsüne bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldılar. Darp sonucu yaralanan 3 TKP'li ise sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 19.02.2018 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aytunc AY 2018-02-19 09:39:45

ABD ve ona destek verin Türkiyede ki işbirlikçisi chp sesleri çıkmaz koministlikten bahsederler ayıptır.