banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da tır devrildi feci kaza! 3 yaralı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında tır devrildi 25 ton boya yola saçıldı. Kazada 3 kişi yaralandı.

banner269

Samsun'da tır devrildi feci kaza! 3 yaralı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında tır devrildi 25 ton boya yola saçıldı. Kazada 3 kişi yaralandı.

06 Mayıs 2018 Pazar 19:23
Samsun'da tır devrildi feci kaza! 3 yaralı

Samsun Haber-Samsun'un İlkadım ilçesi Çevre Yolu Badırlı Köprüsü yakınında meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre, tırın devrilmesi sonucunda tırda bulunan 25 ton boya yola saçılırken kaza sonucunda 3 kişi yaralandı.

İstanbul'dan Azerbaycan'a 25 ton boya ve boya maddesi götüren İlgar Behlül Gorbanov idaresindeki 99 KV 262 çekici, 99 ZC 183 dorse Azeri plakalı tır rampadan aşağıya kayması ile rejüfdeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile tır su kanalına devrildi. 

KAZA KAZAYI DOĞURDU

Azerbaycan plakalı tırın su kanalına devrildiğini gören Nuri Çevik idaresindeki 19 HL 654 plakalı kamyon yavaşlayınca arkadan gelen Seyfettin Çakır idaresindeki 06 ETT 94 plakalı kamyon 19 plakalı kamyona arkadan çarpı ve bu sırada Bünyamin Usta idaresindeki 34 JV 301 plakalı otomobili sıkıştırarak yoldan çıkan otomobil refüjdeki bariyerin üzerine çıktı ve 06 plakalı kamyonda bariyere çarpması sonucunda kaza kazayı doğurmuş oldu.

Su kanalına devrilen tırın sürücüsünün burnu bile kanamazken, zincirleme kazada kamyon sürücüsü Seyfettin Çakır, otomobil sürücüsü Bünyamin Usta ile yanında bulunan Tuğba Usta yaralandı.

Kazadan sonra kaza yerine gelen ambulans ekipleri tarafından yaralılar Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldılar.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemeleri sürüyor.


Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi alına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Anahtar Kelimeler:
KazaSamsun HaberSamsunTır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.