banner388

Samsun'da tehlike saçan yol! 

Samsun’un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde bulunan Gazi Ortaokulunun öğrencileri, okula giriş ve çıkış saatlerinde karşıdan karşıya geçerken büyük tehlike yaşıyor.

Samsun'da tehlike saçan yol! 

Samsun’un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde bulunan Gazi Ortaokulunun öğrencileri, okula giriş ve çıkış saatlerinde karşıdan karşıya geçerken büyük tehlike yaşıyor.

05 Ekim 2018 Cuma 19:22

Samsun Haber-Samsun’un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde bulunan Gazi Ortaokulunun öğrencileri, okula giriş ve çıkış saatlerinde karşıdan karşıya geçmekte zorlanıyor. Okul önünde öğrencilerin güvenli şekilde karşıya geçmeleri için trafik ışığının bulunmaması hem araçları hem de yayaları tehlikeye sokuyor.

VELİLERDEN BÜYÜK TEPKİ

Gazi Ortaokulu önündeki Karadeniz Caddesi üzerinde herhangi bir kasis yada trafik ışığı olmamasına hem veliler hem de öğrenciler büyük tepki gösterdi. Pek çok veli yaptıkları açıklamada, “Tedbir alınması için illaki kaza mı yaşanması gerekiyor. Yetkililerin biran önce bu duruma el atması gerekiyor. Çocuklarımızı okula gönderdiğimizde aklımız onlarda kalıyor” ifadelerini kullandı.

Müberra TAŞÇI/Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 05.10.2018 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözlemci 2018-10-06 09:15:07

Veliler diğer tehlikenin farkında değil. Orada okulların bulunduğu bölgenin tam karşısında buluna halk arasında öksürük tepe olarak bilinen ama gerçek adı dündartepe höyüğü olan 1. Derece sit alanı bulunuyor. Bu alanın çevresinde hiçbir güvenlik önlemi yok. İçersindeki ağaçların ve otların acilen budanması gerekiyor. Oraya adam getirip kessen kimsenin ruhu duymaz. Biz çevre sakinleri olarak orada alkol ve uyuşturucu alan bağınlılara karşı yaklaşık 4 yıldı mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz ihbar etmekten onlar içmekten bıkmıyor. Polis gelip sadece kimlik kontrolü yapıyor. Kabahatler kanununa göre ceza yazmadıkları için ellerini kollarıni sallayarak gidiyorlar. Sayın valime sesleniyorum lütfen belediyelere o alanda bulunan otların temizlenmesi ve ağaçların budanması için talimat veriniz. Eğer önlem alınmazsa o bölgede okul giriş ve çıkış zamanlarında alkol ve uyuşturucu almış biri çocuklara iğrençlik yaprı diye duyarsanız şaşırmayın. Adamlar babalarının malı gibi sit alanında güvercin kulübesi koymuşlar kuşlar ucururken bir güzel de kafayı çekiyorlar.

Avatar
Hakan 2018-10-05 22:52:23

Orada mahalle cocukları değilde özel okul zengin cocukları olsaydı önlem alınırdı daha öncede söyledik işe yaramadı