banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da taşeronlardan kadro eylemi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan mutfak ve servis işçileri kadro talebinde bulundu.

banner269

Samsun'da taşeronlardan kadro eylemi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan mutfak ve servis işçileri kadro talebinde bulundu.

24 Ocak 2018 Çarşamba 16:40
Samsun'da taşeronlardan kadro eylemi

Samsun haber - Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde taşeron işçiler kadro talebinde bulundu. Mutfak ve servis alanında çalışan taşeron işçiler kadro istedi.

Basın açıklaması yapan 10 yıllık servis personeli Evren Atik, “Bizler 2014 yılı öncesi personele dayalı hizmet ihalesi ile görevine devam eden mutfak ve servis çalışanlarıyız. 2014 yılından sonra ihale türümüzün değiştiği için 696 sayılı KHK ile yayınlanan taşerona kadro müjdesine sevinemedik. Çünkü KHK’da bulunan yüzde 70 malzeme temini ve yüzde 30 personel giderleri maddesinin maalesef kadro alabileceklerin durumuna uygun olmadığından dolayı açıkta kalıyor ve kadro müjdesinden yararlanamıyoruz. Bizler yıllardır çalıştığımız kurumlarda şirketler aracılığıyla hizmetimize devam etmekteyiz. Şirketler değişse dahi bizler hep kurumlarımıza çalışmalarımıza devam ettik. Ancak bu KHK ile neyin ne olacağı belli olmadığından ötürü şu an için hepimiz tedirgin olmaktayız. Bizler genel olarak çalıştığımız kurumlarda dört kalemde hizmet vermekteyiz. Bunlar: Aşçılık, garsonluk, yemek dağıtımı ve bulaşıkçılıktır. Biz yemek hizmetleri veren işçiler olarak sağlık sektörünün olmazsa olmazlarıyız. Biz devletimizden kadromuzun verilmesini ve büyük bir haksızlığın önüne geçilmesini istiyoruz" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem 2018-01-25 08:45:57

tayyip her alanda böyle yanlıs yaptı belediye işcilerine bile kadaro vermedi sizde bu adama oy vermeyin akp kadar yalancı yolsuz bir partti yok

Avatar
misafir 2018-01-25 08:58:21

SAMSUN Büyük Şehir Belediye çalışanları Yaşlı Bakım birimi hizmet alımından dolayı mağdur edildi yılbaşından sonra yaşlı Bakım ihaleye verildi bizler sizden daha kötü durumdayız üstelik işten çıkarılanlar var karda kışta işsiz kal..

Avatar
misafir 2018-01-25 09:11:35

taşeröne kadro dediler bizi işimizden ettiler o daire başkanına müdür çok vicdansız bu kadarda olmaz pes doğrusu

Avatar
misafir 2018-01-25 11:15:06

yusuf ziya yılmaz beyin atadığı daire başkanları hep dik kafalı çalışanları hep eziyorlar kimse dert anlamıyor hal bilmiyor başkan yyyılmaz engelledi diyorlar türkiye genelinde belediye çalışanlr