banner388

Samsun'da tartışma kanlı bitti!

Samsun'da taraflar arasında çıkan ifade tartışmasında 2 kişi silahla vurularak ağır yaralandı.

Samsun'da tartışma kanlı bitti!

Samsun'da taraflar arasında çıkan ifade tartışmasında 2 kişi silahla vurularak ağır yaralandı.

31 Mayıs 2019 Cuma 09:53
Samsun'da tartışma kanlı bitti!

Samsun'un Bafra ilçesinde 2 kişi davalı olduğu karşı taraftan ifadesini geri almasını istedi. Taraflar arasında çıkan tartışmada 2 kişi silahla vurularak ağır yaralandı.

Samsun'un Bafra ilçesi Fatih Mahallesi Bahçeli 6. Sokak'ta meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre M.M.Ç. ve H.F. isimli şahıslar 2 ay önce yaşanan darp olayında şahitlik yapan R.B.'nin evine gelerek eşi T.B.'nin ifadesini geri almasını istediler.

ORTALIK KARIŞTI

Çıkan tartışma sonunda M.M.Ç. ve H.F., R.B.'ye saldırarak darp etti. Evde bulunan ruhsatsız silahını alan R.B. de kendisini darp eden saldırganları silahla ateş ederek yaraladı. Olay yerinde bulunan bir otomobille Bafra Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. 

TESLİM OLDU

Olay sonrası vücudunda ve boynunda bıçak izleri bulunan R.B. ise silahıyla birlikte polise teslim oldu. R.B., Bafra’da özel bir hastanede tedavisi yapıldıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.