banner388

Samsun'da tarlada aşı hizmeti

Samsun'da aşı ekipleri, aşı olmak için zaman bulamayan tarım işçilerinin aşılarını yapmak için tarlalara gitti. 

Samsun'da tarlada aşı hizmeti

Samsun'da aşı ekipleri, aşı olmak için zaman bulamayan tarım işçilerinin aşılarını yapmak için tarlalara gitti. 

28 Temmuz 2021 Çarşamba 20:13
Samsun'da tarlada aşı hizmeti

Vaka sayısının günden güne artmasına rağmen sağlık ekipleri asla pes etmiyor ve aşı olmaya imkanı olmayan vatandaşlar için kapı kapı dolaşmaya devam ediyorlar. 

SAĞLIK EKİPLERİ TARLA İŞÇİLERİNİN YARDIMINA KOŞTU

Samsunun Bafra ilçesinde Yeşilyazı Mahallesi'nde tarlada çalışan tarım işçileri, aşı olmaya  zamanlarının olmamasından ötürü sağlık ekipleri işçiler için harekete geçti. İşçiler için tarlaya giden sağlık ekipleri, '' Kolay gelsin'' diyerek burada aşı olmaya vakit bulamayan işçilerin aşılarını yaptılar.

FAHRETTİN KOCA TWİTTER HESABINDAN O ANLARI PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca  o anları Twitter hesabından paylaştı. Bakan Koca paylaşımına, “Kolay gelsin diyorlar, aşılarını yapıyorlar. Aşı ekiplerimiz, sağlık kurumlarımıza gelecek zamanı olmayan tarım işçilerinin aşılarını yapabilmek için tarlalarda.” notunu düştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-07-29 09:13:00

Şu günlerde korona olanların kaçta kaçı aşılı kaçı aşısız, açıklayın.Virüsün laboratuardan çıktığına inanıyorsun da aşının çin mamulü olduğuna niye inanmıyorsun

Avatar
Salih Selman 2021-07-29 09:43:33

-70 derecede de saklandı mı acaba tarlaya hangi koşullarda geldi? O gariplere bugüne kadar tarlaya hangi hizmet verildi de şimdi şerbet gibi zerkediyorsunuz. Yazık bu millete. İran üzerinden ülkeye giren mültecileri kontrol edin tarladaki garipleri degil.