banner388

Samsun'da tarım işçilerine silahlı saldırı

Samsun'da tarım işçilerinin kaldığı çadıra silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

Samsun'da tarım işçilerine silahlı saldırı

Samsun'da tarım işçilerinin kaldığı çadıra silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

07 Eylül 2017 Perşembe 11:28
Samsun'da tarım işçilerine silahlı saldırı

Samsun Haber - Samsun'un Terme ilçesinde tarım işçilerinin kaldığı çadıra silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kadın hayatını kaybederken 1 kadın ise yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Terme İlçesi Bafracalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ilçeye tarım işçisi olarak gelen bir ailenin kaldığı çadıra yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kadın hayatını kaybederken 1 kadın ise hafif şekilde yaraladı.



Tarım işçileri, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinden Samsun'a tarım işçisi olarak çalışmak için geldi. İddiaya göre işçilerin kaldığı çadıra karşı köyden silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 36 yaşındaki Perihan A. olay yerinde hayatını kaybederken 27 yaşındaki Nurcan P. ise yaralandı.



Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Nurcan P.'yi Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Hayatını kaybeden Perihan A.'nın ise cesedi otopis yapılmak üzere morga kaldırıldı.



Savcılığın olayla ilgili olarak soruşturma başlattığı belirtildi.

Son Güncelleme: 07.09.2017 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2017-09-07 11:37:46

Çok ilginç .Kasten böyle bir şey nasıl düşünülür.Kadının ne suçu günahı olabilir ,şaşılacak bır durum

Avatar
v....... 2017-09-07 13:50:03

Allah'inizdan bulun ne diyim

Avatar
urfadabugun.com 2017-09-07 13:39:17

nalet olsun bu ırkçılık yapana nalet olsun gerek samsun halkı bu olaya duyarsız kalmaması lazım haber şanlıurfada büyük yankı buldu ben gazeteci olarak bu olay samsuna mal etmemek lazım şanlıurfa halkı milletine vatanına sadık olduğunu herkesin bilinmesi lazım olayı lanetliyorum

Avatar
URF Ajans.com 2017-09-08 16:20:13

Bu tür olaylar malesef bizi hasret kaldığımız barış ve kardeşlik atmosferinden uzaklaştırıyor. Bu olayın bir önce ve tüm açıklığıyla aydınlatılması önemli. Bu tür olaylar vakayı adiye haline gelmemeli.

Avatar
Halil Gülcan 2017-09-08 21:05:24

ırkçı saldırıları kınıyor ve ırkçılık yapıpta bu Güzel Ülkemizi bölmeye çalışan bu tür insanları lanetliyorum.